Δωρεά εξοπλισμού του Χρ. Μπουκώρου στο 2ο Νηπιαγωγείο Κάρλας- Ριζομύλου

0
0

Στη δωρεά ενός πολυμηχανήματος για τις ανάγκες του 2ου Νηπιαγωγείου Κάρλας- Ριζομύλου προχώρησε ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, με το σχολείο να τον ευχαριστεί για αυτή του την κίνηση.

Μάλιστα, το σχολείο εξέδωσε ευχαριστήριο μήνυμα, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του. «Με χαρά παραλάβαμε ένα καινούργιο πολυμηχάνημα, την γενναιόδωρη προσφορά του βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Χρήστου Μπουκώρου προς το Νηπιαγωγείο μας.

Ο κ. Μπουκώρος πρόσφατα επισκέφτηκε το χωριό μας, άκουσε για τις ανάγκες της σχολικής μας μονάδας και έδειξε προθυμία να συμβάλλει προσωπικά στον τεχνολογικό εξοπλισμό της. Οι μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Κάρλας Ριζομύλου θα θέλαμε να του εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας για την συμβολή του αυτή προς το σχολείο μας», σημειώνεται χαρακτηριστικά από το σχολείο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.