Δήμος Βόλου: Την πίτα του τμήματος Εμπορίου έκοψε ο Μιχ. Καπουρνιώτης

0
4

Έκοψε βασιλόπιτα και έδωσε ‘υποσχέσεις’ το τμήμα εμπορίου του Δήμου Βόλου που δείχνει ανανεωμένο και πολύ αποτελεσματικό.

Το τμήμα εμπορίου ανήκει στην Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας όπου Αντιδήμαρχος είναι από τον Οκτώβρη του 2021 ο Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Παρόντες ήταν όλοι οι συνεργάτες του τμήματος και σε εορταστικό κλίμα ανταλλάξανε ευχές για μια καλή χρονιά, καλύτερη των προηγούμενων, με υγεία, χαρές, αισιοδοξία και ελπίδα. Τυχερός για το 2023 και που πέτυχε το φλουρί ήταν ο προϊστάμενος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Πολυχρονίδης Κώστας.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Καπουρνιώτης, επισήμανε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας ενώ ζήτησε από του συνεργάτες και όλους τους υπαλλήλους να ‘υποσχεθούν’, εντός των πλαισίων αρμοδιοτήτων του Δήμου, και σύμφωνα πάντα με το διαρκές ενδιαφέρον του Δημάρχου κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ, όλοι μαζί να συνεχίσουν να εργάζονται και να προσπαθούν τα μέγιστα, για την επιτυχία του έργου και των στόχων της Δημοτικής Αρχής στο συγκεκριμένο τμήμα.

Τέλος, από τον Αντιδήμαρχο κ. Καπουρνιώτη τονίστηκε ότι θα συνεχιστεί η συνεχής επαφή με φορείς, σωματεία και άτομα του επιχειρείν ενώ ζητήθηκε από τους εργαζόμενους η άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα αρμοδιότητας του τμήματος και φυσικά η επίσπευση επίλυσης των, με σκοπό την διευκόλυνση των εμπόρων της τοπική κοινωνίας (που τόσο επλήγησαν λόγω πανδημίας) και που αποτελεί μονόδρομο και προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή Μπέου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.