Δημήτρης Νασίκας: Παλαιοντολογικό Μουσείο στο Μικρό Περιβολάκι

0
39

Νέο πρόσωπο φαίνεται πως αποκτά μέρα με την ημέρα ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, με έργα που ξεκινούν στο επόμενο χρονικό διάστημα και θα δώσουν νέα μορφή και νέα δυναμική σε όλη την περιοχή.

Μεταξύ των έργων είναι και ένα Παλαιοντολογικό Μουσείο στο Μικρό Περιβολάκι, που θα φιλοξενήσει μια σειρά σπάνιων απολιθωμάτων που βρέθηκαν προ δεκαετίας στην περιοχή και το ηλικίας επτά εκατομμυρίων ετών απολίθωμα αντιλόπης, που η παγκόσμια παλαιοντολογική κοινότητα έχει δώσει το όνομα «Χρυσόμαλλος Φεραίος». Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δήμητρης Νασίκας μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Δημήτρη Καρεκλίδη για όλα τα έργα που σχεδιάζονται στο Δήμο αλλά και για τις εκδηλώσεις τιμής στον Ρήγα Βελεστινλή.

Αφιέρωμα του Open στον Ρήγα Φεραίο
«Και εγένετο Ελλάς» είναι ο τίτλος της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Open που πραγματοποιείται για να τιμήσει την Εθνική Παλιγγενεσία. Μεταξύ των θεματικών της εν λόγω εκπομπής 21 επεισοδίων, θα είναι και ο Ρήγας Φεραίος. Όπως επεσήμανε ο κ. Νασίκας, την περασμένη Παρασκευή έγινε η μαγνητοσκόπηση της εκπομπής, η οποία θα προβληθεί στο τέλος Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου και θα έχει κεντρικό πρόσωπο τον Ρήγα Βελεστινλή.

Ωστόσο, ο Δήμος έχει ήδη προετοιμάσει και τέλος Νοεμβρίου θα ανακοινώσει δεκάδες εκδηλώσεις για όλο το 2021, εκδηλώσεις τιμής και αναφοράς στον εθνικό ήρωα και πρωτεργάτη της Ελληνικής Επανάστασης. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν με τη συνεργασία όλων των Συλλόγων και των φορέων που εργάζονται από κοινού για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.