Δημ. Νασίκας: Απάντηση στην Αντιπολίτευση για τον παγετό

0
2

Με αφορμή ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης για τις ζημιές από παγετό στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, σας κάνουμε γνωστό ότι:

Υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, από την αρχή της κακοκαιρίας «Μήδεια» βρίσκονται σε επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία του ΕΛΓΑ και τον επόπτη Μαγνησίας κ. Σπυρόπουλο.

Ο ΕΛΓΑ είχε ενημερωθεί από τη πρώτη κιόλας στιγμή για την κατάσταση στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Μάλιστα για σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου είχε προγραμματιστεί επίσκεψη του επόπτη και του τμηματάρχη κ Καραμπάτσα στην περιοχή Καναλίων και  Κερασιάς, καθώς και στις Κοινότητες Περιβλέπτου και Μικρού Περιβολακίου.

Λόγω εκτάκτου κωλύματος από πλευράς του ΕΛΓΑ, η επίσκεψη επαναπροσδιορίστηκε για την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου  2021.

Η υπηρεσία βρίσκεται, από την πρώτη στιγμή, σε επικοινωνία με την Πρόεδρο της Κοινότητας Καναλίων, τοπικούς συμβούλους και παραγωγούς, προκειμένου να οργανωθεί η δράση μας. Οι αντιδήμαρχοι Ρήγα Φεραίου κ.κ. Γ.Μπατζιάκας και Γιαννακός παρακολουθούν την εξέλιξη του προβλήματος από κοντά.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να ενημερώσουμε τον αγαπητό επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης ότι όχι απλώς δεν έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, αλλά έχει ήδη αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα που μας παρέχεται, προς όφελος των παραγωγών μας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.