Δήλωση Νασίκα: “Τιμή και χαρά μας να υποδεχθούμε την κ. Αγγελοπούλου στο Βελεστίνο”

0
23

«Μας ανακοινώθηκε επίσημα από το επιτελείο της πως η πρόεδρος του “Ελλάδα 2021”, κ. Αγγελοπούλου, θα μας κάνει την τιμή να μας επισκεφθεί στις 23 Ιουνίου και με ιδιαίτερη χαρά θα την υποδεχθούμε στο Βελεστίνο.

Η διαβούλευσή μας έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση μήνα περίπου για να μπορέσουμε και να αναδείξουμε τα θέματα της περιοχής μας αλλά και πάνω απ’ όλα να εκφράσουμε τη φιλοξενία μας στην κυρία πρόεδρο που θα μας επισκεφθεί.

Στη διευρυμένη συζήτησή μας θα βρίσκονται οι πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για την ανάδειξη της ιστορικότητας της γενέθλιας πόλης του κορυφαίου του ελληνικού διαφωτισμού, του Ρήγα Βελεστινλή καθώς και τις καινοτόμες και αναπτυξιακές δράσεις που αναπτύσσουμε και θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές στον Ρήγα Φεραίο.

Οι προτάσεις είναι έτοιμες και θα πάρουμε άμεσα, πιστεύω, απαντήσεις. Είναι τιμή για εμάς που βρισκόμαστε στις πρώτες πόλεις μετά τον κορωνοϊό που η πρόεδρος θα επισκεφθεί», δήλωσε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας στον ΑΣΤΡΑ για την επίσκεψη της προέδρου του «Ελλάδα 2021», Γιάννας Αγγελοπούλου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.