Δήλωση Μ. Χρυσοβελώνη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου

0
12

Η 15 Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στα παιδιά που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη με τον καρκίνο, μία μάχη που 250.000 παιδιά παγκοσμίως καλούνται κάθε χρόνο να δώσουν.

Αναμφίβολα εργαλεία απαραίτητα για την θεραπεία είναι η ιατρική επιστήμη αλλά εξίσου σημαντικά ο ανθρωπισμός και η αγάπη, εργαλεία που σε όλη την διάρκεια της θεραπείας βοηθούν και στηρίζουν τον μικρό ασθενή.

Πολλοί ελληνικοί σύλλογοι για τον παιδικό καρκίνο έχουν ακούραστες δυνάμεις και προσφέρουν ένα ανεκτίμητο έργο ζωής. Και αποτελούν ταυτόχρονα έναν ισχυρό συμβολισμό ελπίδας σε αυτήν τη δύσκολη μάχη.

Θα ήθελα προσωπικά να συγχαρώ όλους αυτούς τους συλλόγους που εργάζονται άοκνα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Στον αγώνα του κράτους, οι οργανώσεις αυτές συνδράμουν, ως ισότιμοι εταίροι, στη συντονισμένη προσπάθεια για να νικηθεί ο παιδικός καρκίνος με τελικό νικητή τη ζωή.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.