Δήλωση Χρήστου Μπουκώρου για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου

0
1

Το αποτέλεσμα των χθεσινών Εθνικών Εκλογών αποτελεί νίκη ιστορικών διαστάσεων για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Πρωθυπουργός αναβαπτισμένος από την ισχυρή λαϊκή εντολή είναι ο εγγυητής της πορείας για την οποία έχουμε δεσμευτεί στον ελληνικό λαό. Η συνέχιση της ανάπτυξης και η περαιτέρω ενίσχυση της χώρας και της Εθνικής μας Άμυνας, σε συνδυασμό με τους στόχους για τον εκσυγχρονισμό του Ε.Σ.Υ., της αύξησης των μισθών και συντάξεων, τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την επιτάχυνση της απονομής της Δικαιοσύνης αποτελούν τις κορυφαίες επιδιώξεις για την νέα τετραετία. Με σκληρή δουλειά όλων μας, οι στόχοι θα πραγματοποιηθούν.

Προσωπικά, θα ήθελα να απευθύνω εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας αλλά και όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες για τη ξεκάθαρη εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία και αποτελεί το εφαλτήριο για την υλοποίηση του σχεδίου μας.

Επιπλέον, ολόψυχα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 15.400 πολίτες της Μαγνησίας για την προτίμησή τους στην υποψηφιότητά μου στις εκλογές του Μαΐου που ήταν και η απαρχή για τη χθεσινή εκλογή μου. Δεν ήταν μία εύκολη μάχη, αυτό είναι γνωστό. Η αγάπη και η υποστήριξη των συμπολιτών σε ολόκληρη τη Μαγνησία υπήρξε ουσιαστική και γενναιόδωρη για εμένα. Αυτή η σχέση της εμπιστοσύνης με τους πολίτες της Μαγνησίας δεσμεύομαι να συνεχιστεί απρόσκοπτα και επίσης δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να μην προδώσω ούτε μία στιγμή αυτή την ειλικρινή και γνήσια σχέση που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια.

Τέλος θα συνεργαστώ με όλους τους Υπουργούς αλλά και τους εκλεγέντες συναδέλφους της Μαγνησίας για το καλό του τόπου μας και την προκοπή της Ελλάδος.

Θερμές ευχαριστίες!

Χρήστος Μπουκώρος

Βουλευτής Ν.Δ. Μαγνησίας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.