Δήλωση Αλ. Μεϊκόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου

0
3

Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες της Μαγνησίας που τίμησαν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία με την ψήφο τους, και όσες και όσους μου έδειξαν για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη τους.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που ήταν συνοδοιπόροι σε αυτή τη διαδρομή, όλα τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Μαγνησίας και τους συνυποψηφίους μου.

Όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε μαζί, συναντηθήκαμε και συζητήσαμε απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη Μαγνησία για τα μεγάλα ζητήματα του Νομού και της κοινωνίας. Έντιμα, καθαρά, αδιαμεσολάβητα.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου επεφύλαξε μια οδυνηρή έκπληξη για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Οι πολίτες της Μαγνησίας εκφράστηκαν και η απόφασή τους είναι σεβαστή.

Τώρα, όμως, δεν είναι ώρα για παραίτηση και εσωστρέφεια, ούτε για μια επιπόλαιη και επιδερμική ανάγνωση της ήττας.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. θα κάνει την αυτοκριτική του και θα αντλήσει πολύτιμα συμπεράσματα. Ο Πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας και τα συλλογικά όργανα κάνουν ήδη όλες τις απαραίτητες αλλαγές σε επίπεδο προσανατολισμού και στρατηγικής. Θα διαπιστώσει γιατί δεν κατόρθωσε να κρατήσει ισχυρούς τους δεσμούς του με τον δημοκρατικό κόσμο, θα αναγνώσει τους λόγους για τους οποίους οι αναποφάσιστοι άλλο ξεκίνησαν να ψηφίσουν και άλλο τελικά ψήφισαν, και θα επιστρέψει σοφότερος και ισχυρότερος.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. το οφείλει στην κληρονομιά που έχει, στην ιστορία του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου, σε όλα αυτά που εκπροσωπεί.

Τώρα είναι ώρα ευθύνης και ανασύνταξης. Οφείλουμε να κρατηθούμε όρθιοι και να δυναμώσουμε στην επόμενη αναμέτρηση στις 25 Ιουνίου για να μην έχουμε μια παντοδύναμη ΝΔ να συμπεριφέρεται αλαζονικά και ανεξέλεγκτα.

Επιτρέπεται να πέσεις , επιβάλλεται να σηκωθείς. Όλα αλλάζουν. Συνεχίζουμε πιο ώριμα, πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά.

Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.