Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πότε βγαίνει η πρώτη προκήρυξη – Πότε οι διορισμοί

0
2

Την Τετάρτη έλαβε τέλος η αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2Γ2022, όπου εξετάστηκαν γραπτώς υποψήφιοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Το ποσοστό των επιτυχόντων, όσοι δηλαδή κατάφεραν να συγκεντρώσουν την απαιτούμενη βαθμολογία (55 μονάδες για κάθε μάθημα/δοκιμασία) ανήλθε σε 19,3% σε σύνολο 77.073 υποψηφίων.

Ποιοι πήραν την υψηλότερη βαθμολογία στον διαγωνισμό

Με βάση τα αποτελέσματα, την υψηλότερη συνολική βαθμολογία πέτυχε υποψήφιος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από τον κλάδο της Πληροφορικής (90,75/100), ενώ στην κατηγορία των συμμετεχόντων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ψηλότερα βαθμολογικά (85,75/100) ήταν δύο υποψήφιοι από τους κλάδους γεωπονίας/τεχνολογίς και λογιστών /οικονομικου αντίστοιχα.

Κατλα γενική ομολογία, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα καλύτερα τα πήγαν στο τεστ γνώσεων, κυρίως δε όσων προέρχονταν από τις «θεωρητικές» κλαδοειδικότητες.

Πότε οι πρώτες προκηρύξεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πρώτες προκηρύξεις θα έρθουν το αμέσως επόμενο διάστημα, μέσα στο καλοκαίρι. Θα απευθύνονται αποκλειστικά στους επιτυχόντες του διαγωνισμού.

Μια προκήρυξη θα αφορά τους υποψηφίους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και άλλη μία για εκείνους της Τεχνολογικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρώτη προκήρυξη θα αφορά μόνιμες προσλήψεις στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Πότε οι διορισμοί

Η διαδικασία προσλήψεων θα είναι γρήγορη με τα Νέα να αναφέρουν πως αναμένονται ακόμη και το Φθινόπωρο.

ΑΣΕΠ 2Γ 2022 – Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά στη επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, όπου είναι αναρτημένοι αναλυτικά οι πίνακες με τους επιτυχόντες και τους αποτυχόντες.

Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους, μέσω της ιστοσελίδας του Α.Σ.Ε.Π., αφού προηγουμένως εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Αποτελέσματα → Γραπτά-Βαθμολογίες.

Για να δείτε τη βαθμολογία σας μπορείτε να πατήσετε απ’ ευθείας ΕΔΩ. Θα χρειαστεί υποχρεωτικά να επιλέξετε την προκήρυξη και να συμπληρώσετε το Barcode σας.

  • Δείτε τον πίνακα κατάταξης κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τους κωδικούς ΑΣΕΠ ή Taxisnet.
  • Δείτε τους πίνακες με τους διοριστέους κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τους κωδικούς ΑΣΕΠ ή Taxisnet.
  • Δείτε τους πίνακες με τους απορριπτέους κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τους κωδικούς ΑΣΕΠ ή Taxisnet.
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.