Δ. Νασίκας: Έννοια μας ο δημότης και συνεχίζουμε. Διαγράφηκαν οι Τρ. Γκογκινούδης και Ι. Σκρίμπας

0
11

Η δημοτική αρχή προσηλωμένη στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να βρίσκεται καθημερινά πλάι στον δημότη, επιλύοντας κάθε λογής προβλήματα, δέχθηκε το τελευταίο διάστημα μια ανοίκεια πολιτική στάση και συμπεριφορά από τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη και Ιωάννη Σκρίμπα.

Οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, εξυπηρετώντας, άραγε, ποιες σκοπιμότητες, επέλεξαν να επιδεικνύουν τον τελευταίο καιρό μια πολιτικά αλλόκοτη συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα πλειοψηφίας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου εξάντλησαν όλη την πολιτική τους …επάρκεια, αντιδρώντας στην ψήφιση του τεχνικού προγράμματος για το 2019.
Επιπλέον σε στενούς τους κύκλους, σκοπίμως διέβαλαν το έργο της δημοτικής αρχής, της οποίας μέλη της ήταν μέχρι χθες.

Όταν πρόκειται για το καλό της πόλης και των δημοτών, τα προσωπικά συμφέροντα, οι φιλοδοξίες και επιδιώξεις μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν αγγίζει τους δύο δημοτικούς συμβούλους.
Για τους παραπάνω λόγους πρότεινα στην ομάδα πλειοψηφίας την διαγραφή τους , η οποία έγινε αποδεκτή.
Οι ίδιοι επέλεξαν μετά από κάποιες ώρες να «βαφτίσουν» τη διαγραφή τους σε οικειοθελή ανεξαρτητοποίησή τους.

Παραδίδουμε τη στάση τους στην κρίση των συμπολιτών μας, τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και συνεχίζουμε…

Όσον αφορά το τεχνικό πρόγραμμα ύψους 3.000.000 ευρώ, το οποίο οι δύο διαγραφέντες σύμβουλοι δεν ψήφισαν, θα ξανατεθεί μαζί με τον προϋπολογισμό του 2019 προς ψήφιση.
Πλέον από τη στάση τους θα διαφανεί εάν επιδίωξή τους είναι το όφελος του Δήμου και των δημοτών ή άλλες πολιτικές τους επιδιώξεις.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΑνεξαρτητοποιήθηκε από την ομάδα του Δ. Νασίκα ο δημ. σύμβουλος Τρ. Γκογκινούδης
Επόμενο άρθροΟδηγούσε στο Στεφανοβίκειο χωρίς άδεια…
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.