Χτυπούν και στο Βελεστίνο οι απατεώνες με τα τηλέφωνα – Προειδοποίηση του δημάρχου

0
82

Σειρά πήρε και η περιοχή μας Βελεστίνο και Κάρλα, από τους απατεώνες οι οποίοι καλούν τηλεφωνικά ανυποψίαστους πολίτες και τους εξαπατούν με το πρόσχημα ότι είναι εκπρόσωποι της Microsoft, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή και σε τραπεζικές υπηρεσίες του. Σκοπός τους είναι όχι να βοηθήσουν τους πολίτες, αλλά να αδειάσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας εφιστά την προσοχή των πολιτών σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Μέτα από ενημέρωση που έχω από πολλούς συνδημότες μας,τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρατηρείται «βροχή» τηλεφωνημάτων από αριθμούς του εξωτερικού, προς τα κινητά και τα σταθερά τηλέφωνα των πολιτών. Αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί και σε άλλες περιοχές του νομού Μαγνησίας, με τις αρχές να καλούν τους πολίτες να μην αποδέχονται τις συγκεκριμένες κλήσεις και πολύ περισσότερο να μη συναινέσουν σε κανένα από τα ενδεχόμενα αιτήματα που θα τους θέσουν οι καλούντες επικαλούμενοι διάφορες προφάσεις. Για το λόγο αυτό εφιστάται ιδιαιτέρως η προσοχή των πολιτών. Από την πλευρά του ο δήμος, έχει ήδη γνωστοποιήσει τα παραπάνω στις αρμόδιες αρχές, ζητώντας την παρέμβασή τους.»

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.