Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

0
24

Στα πλαίσια των Χριστουγέννων οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κάνοντας μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζουν μαζί με τους μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου και με αρωγούς τον Διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με κοινωνικό περιεχόμενο.

Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΑΓΑΠΗΣ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ώρες 10.00 π.μ. – 12.00 μ.  στην «Πλατεία Ρολογιού» στο Βελεστίνο.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα – Προσφέρουμε ροφήματα & γλυκά – Στολίζουμε δέντρο με τις ευχές μας – Τραγουδάμε.

Το μήνυμα των μαθητών του ΕΠΑΛ είναι:

Ας Συν-Αισθανθούμε τους Συν-Ανθρώπους μας και ας προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Aς ανοίξουμε τα χέρια μας σε μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά ΑΓΑΠΗ

Συνδιοργανώτες της εκδήλωσης είναι οι: Δήμος Ρήγα Φεραίου με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», «Κέντρο Κοινότητας», το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Φεραίου, το ΕΠΑΛ Βελεστίνου και εθελοντές.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ και του Γυμνασίου Βελεστίνου θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντ.

Τρόφιμα συγκεντρώνουν και οι μαθητές του Λυκείου Βελεστίνου.

Η Αντωνία Χασιώτη, συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου αναφέρει : «Η παραπάνω πρωτοβουλία έχει  στόχο να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων. Οι μαθητές του  Βελεστίνου μας εξέπληξαν με τα μηνύματα ανθρωπιάς. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει η ανταπόκριση όλου του κόσμου, θα είναι μια όμορφη γιορτή , στη πλατεία ρολογιού με χριστουγεννιάτικες μουσικές και με πολλή αγάπη και προσφορά. Σας περιμένουμε!!

Συγκεντρώνουμε:

ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΟΣΠΡΙΑ-ΛΑΔΙ-ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ-ΣΑΛΤΣΑ–ΑΛΑΤΙ–ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΗ-ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ-ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ-ΧΑΡΤΙΚΑ-ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΤΣΑΙ-ΤΡΑΧΑΝΑ

ΧΩΡΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΑΛ, ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ (από 17/12 μέχρι και 23/12)

Ας γίνουμε όλοι παράδειγμα αλληλεγγύης και ας γιορτάσουμε  με τις θερμότερες εκδηλώσεις των συναισθημάτων μας και τις γενναιότερες ατομικές και συλλογικές πράξεις που απαιτούν οι καιροί που ζούμε.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

(Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ)

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.