Χρήστος Μπουκώρος. Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

0
12

Με καταμετρημένο το 73% των εκλογικών τμημάτων (264 από 361) και με τη διαφορά να διαμορφώνεται στα 4.000 ψηφοδέλτια από τον δεύτερο κατά σειρά υποψήφιο (Χρήστος Μπουκώρος 12.123, Ζέττα Μακρή 7.958, Θ. Λιούπης 7.592, Κ. Μαραβέγιας 6.648, Γ. Καλτσογιάννης, 5.639, Χρ. Τριαντόπουλος 4.656, Κατερίνα Πατσογιάννη 2.550, Ζαφειρούλα Αναγνώστου 1.524), ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να απευθύνω εγκάρδιες ευχαριστίες στους πολίτες του νομού Μαγνησίας. Κυρίως, όμως, θέλω να απευθύνω εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους τους Έλληνες που εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Ξημερώνει μία νέα ημέρα για την Ελλάδα. Πιστεύω ότι η χώρα θα αλλάξει σελίδα και θα βγει οριστικά από την κρίση με την προσπάθεια όλων μας και με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα στη Μαγνησία, νομίζω ότι η επίδοση του κόμματος ήταν εξαιρετική. Για την προσωπική μου επίδοση θέλω να ευχαριστήσω όλους, έναν – έναν, όσοι με ψήφισαν, αλλά και όλους όσοι  για διάφορους λόγους δεν επέλεξαν τη δική μου υποψηφιότητα. Θέλω να τους πω ότι όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε για το καλό του Βόλου, για το καλό της Μαγνησίας, γι’ αυτόν τον σπάνιο τόπο στον οποίο ζούμε και ο οποίος έχει τόσα πλεονεκτήματα, τα οποία επιτέλους πρέπει να αξιοποιηθούν.

Πάμε όλοι μαζί, ενωτικά και δυνατά, για ένα καλύτερο αύριο για τις νέες γενιές, για το μέλλον όλων μας. Όλοι μαζί, μπορούμε καλύτερα και σίγουρα μπορεί καλύτερα και ο Βόλος και η Μαγνησία.

Σε ό,τι με αφορά δεσμεύομαι να αναλώσω και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου για να δικαιώσω τις προσδοκίες των συμπολιτών της Μαγνησίας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.