Χρ. Μπουκώρος: Ικανοποιημένος από τις εξελίξεις

0
14

Με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη  του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά και τη συνάντησή του με την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας και Βόλου και τον Δήμαρχο Βόλου, ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη σημερινή συνάντηση στον Δήμο Βόλου παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, του Περιφερειακού Διοικητή Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Σηφάκη, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου κ. Μητσογιάννη και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας μπήκαν οι βάσεις για την επίλυση ενός πολύχρονου προβλήματος που ταλανίζει την κοινωνία του Βόλου, τις κεντρικές συνοικίες και τους ίδιους τους πυροσβέστες.

Η μεταφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το κέντρο του Βόλου σε οικόπεδο που θα παραχωρήσει ο Δήμος Βόλου ανοίγει νέες προοπτικές. Η αναμενόμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που εξήγγειλε ο Δήμαρχος και ο ορισμός συντονιστών του έργου από τον Δήμο Βόλου και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς και η πρόθεση της γενικής γραμματείας για ταχεία υλοποίηση του έργου μας κάνει αισιόδοξους, ότι πολύ σύντομα ο Δήμος Βόλου θα αποκτήσει ένα σύγχρονο κτίριο αντάξιο της πόλης και του ρόλου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για τις εξελίξεις».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.