Χρ. Μπουκώρος: Έγκριση επιλογής αναδόχου για Κ.Υ. Αλμυρού – Βελεστίνου – Αργαλαστής

Έργα ανακαίνισης και επισκευής συνολικού προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ

0
0

Στα πλαίσια της πολιτικής στήριξης του νευραλγικού τομέα της υγείας που εφαρμόζει τα χρόνια διακυβέρνησής

της η Νέα Δημοκρατία εντάσσεται και η κατακύρωση στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ, ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ». Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που μπαίνει στην τελική φάση υλοποίησης συνολικού προϋπολογισμού 4.285.147,16 € πλέον Φ.Π.Α που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες εκπόνησης τεχνικών μελετών καθώς και εργασίες κατασκευής, συντήρησης και εκσυγχρονισμού κτιριακών υποδομών.

Όπως δήλωσε ο Χρήστος Μπουκώρος σκοπός της Νέας Δημοκρατίας και των πολιτικών της είναι η ουσιαστική αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την εξασφάλιση πόρων όπως αυτοί που έχουν προβλεφθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης ύψους 1,5 δισ. ευρώ, του ΕΣΠΑ, του τακτικού προϋπολογισμού και δωρεών και οι οποίοι συνέβαλαν στην πλήρη ανακαίνιση 156 Κέντρων Υγείας, υπερδιπλασιασμό των κλινών Μ.Ε.Θ. από τις 550 στις 1.300, στην πλήρη ανακαίνιση των ΤΕΠ 80 νοσοκομείων, ενώ σκοπός είναι και η πλήρης αναβάθμιση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και της υλικοτεχνικής υποδομής όλων των νοσοκομείων μας.

Για αυτό και οι πολίτες, όπως τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής, πρέπει στηρίξουν έμπρακτα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να ολοκληρώσει το μεγαλόπνοο αυτό σχέδιο της εκ βάθρων αναδιάρθρωσης και ενίσχυσης νοσοκομείων, υποδομών υγείας και ποιότητας υπηρεσιών.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.