Χρ. Μπουκώρος: Αποκατάσταση οδοποιΐας στο Βελεστίνο

Ζητά με αναφορά ο βουλευτής Μαγνησίας – Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος

0
218

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ζητώντας την αποκατάσταση της εσωτερικής οδοποιΐας του Βελεστίνου, μετά από σχετική επιστολή που έλαβε από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει στην αναφορά του ο Χρήστος Μπουκώρος, «το εσωτερικό οδικό δίκτυο του οικισμού της πόλης του Βελεστίνου έχει υποστεί σημαντικές φθορές μετά από έργα αποχέτευσης και κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου, με αποτέλεσμα να χρήζει άμεσης αποκατάστασης. Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου αδυνατεί να καλύψει το συνολικό κόστος του έργου, ενός έργου που αποσκοπεί στην ουσιαστική βελτίωση της έδρας του δήμου, της ιστορικής πόλης του Βελεστίνου, αναβαθμίζοντας, συγχρόνως, την ποιότητα ζωής των δημοτών. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να εγκριθεί η χρηματοδότηση του έργου αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας του Βελεστίνου».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.