Χαρ. Πάσχος: Φιάσκο τα μοριακά test στο Βελεστίνο – Ψευδώς ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα είναι για όλους τους πολίτες

0
10

Σε απόλυτο φιάσκο εξελίχθηκε η χθεσινή διαδικασία που ανακοίνωσε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου για τα μοριακά test στο Βελεστίνο, σύμφωνα με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου. Όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης κ. Χαρ. Πάσχος,  “μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πλευράς δημοτικής αρχής, στην αρχή για rapid test και στην συνέχεια για μοριακά test, η κατάσταση που επικράτησε στο κέντρο κοινότητας Βελεστίνου έμοιαζε με φάρσα. Πολίτες, αφού άκουσαν τις ανακοινώσεις του δημάρχου στο fb αλλά και τηλεοπτικά για τα test πήγαιναν το πρωί και τις ώρες που ανακοινώθηκαν για να κάνουν την εξέταση στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Εκεί οι αρμόδιοι του δήμου μόλις αντιλήφθηκαν ότι τα test δεν φτάνουν, τους ενημέρωναν ότι η διαδικασία γίνεται μόνον για τους υπαλλήλους του δήμου και για αυτούς που εμπλέκονται άμεσα με τις υπηρεσίες του δήμου. Ορισμένοι και όσοι πρόλαβαν κάνανε την εξέταση”.

Σύμφωνα με τον κ. Πάσχο, ο ΕΟΔΥ μετέβη στην περιοχή με συγκεκριμένο αριθμό test και όχι για όλους τους πολίτες, όπως ψευδώς ανακοίνωνε ο Δήμαρχος.
“Μαρτυρίες πολιτών κάνουν λόγο για το απόλυτο μπάχαλο. Λάθος συνεννόηση με την υπηρεσία του ΕΟΔΥ; Η συνειδητά ψέματα; Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη, σε όλη την χώρα, τα κρούσματα αυξάνονται και η δημοτική αρχή Ρήγα Φεραίου προσπαθεί και σ’ αυτήν την περίπτωση με ανεύθυνες ανακοινώσεις να δείξει ότι παράγει έργο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.