Χ. Μπουκώρος: Μεγάλη συγκέντρωση στην Αγριά

0
14

Η έξοδος από την κρίση θα αρχίσει πραγματικά, όταν αυξηθούν οι μισθοί. Τα παραπάνω τόνισε σε μεγάλη συγκέντρωση στην Αγριά, το βράδυ της Παρασκευής, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος.

Ο Χρήστος Μπουκώρος μίλησε σε γνωστό παραλιακό κατάστημα σε δεκάδες πολίτες, στους οποίους έστειλε το μήνυμα ότι η αλλαγή στη χώρα θα έρθει μόνο μέσα από την αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα. Κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τονίζοντας ότι δεν είναι στη μοίρα της Ελλάδας να είναι τελευταία, αλλά αξίζει στους Έλληνες να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να ατενίσουν με καθαρό βλέμμα το μέλλον.

Ο βουλευτής, αναφέρθηκε στους 16 άξονες του κυβερνητικού προγράμματος που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντάς τους επιτυχημένη συνταγή για το μέλλον.

«Το θέμα είναι να μην εφησυχάσουμε, να καλέσουμε κι άλλους σε αυτόν τον αγώνα, να αφήσουμε πίσω την κρίση γιατί η Ελλάδα δικαιούται καλύτερης τύχης. Η Ελλάδα έχει τα πάντα. Δεν είναι στη μοίρα της, είναι κακογραμμένη αυτή η μοίρα που ζούμε τώρα να είναι τελευταία μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών. Μπορούμε και πρέπει να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές. Αυτό θα γίνει με το σχέδιο που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό το σχέδιο των 16 αξόνων πιστεύω ότι είναι η συνταγή για να δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στις νέες γενιές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Χρήστος Μπουκώρος, τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, η προσέλκυση νέων επενδύσεων, η δημιουργία νέων, καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας. «Η έξοδος από την κρίση δεν θα έρθει την ώρα που το λέει ο κ. Τσίπρας. Η έξοδος από την κρίση θα σηματοδοτηθεί από την ώρα που θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι μισθοί», υπογράμμισε.

Αναφερθείς στη Μαγνησία, ο βουλευτής της ΝΔ, είπε πως είναι αδικαιολόγητο σε ένα Νομό με τόσα συγκριτικά πλεονεκτήματα, πρωτογενή παραγωγή και σπουδαίες υποδομές, η ανεργία να ξεπερνά το 20% και δήλωσε ότι θα πρέπει να εκλεγεί πολιτικό προσωπικό το οποίο θα ενδιαφερθεί πραγματικά για την ανάπτυξη.

«Σας καλώ να πορευτούμε μαζί αυτή την κρίσιμη και χρήσιμη τετραετία που έρχεται για την ανόρθωση της Ελλάδας, αλλά και για την ανόρθωση της Μαγνησίας. Έχουμε σχέδιο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Το οφείλουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας να εργαστούμε όλοι μαζί» ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Χρήστος Μπουκώρος, εν μέσω ένθερμων χειροκροτημάτων.

 

Περιοδεία στη Δράκεια

Νωρίτερα, ο Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε το μαρτυρικό χωριό της Δράκειας. Εκεί, στην παλαιότερη πλατεία του Πηλίου, συναντήθηκε με κατοίκους και συζήτησε μαζί τους τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους, που αφορούν στην αγροτική παραγωγή, τις αναγκαίες αλλαγές στον απαρχαιωμένο κανονισμό του ΕΛΓΑ, καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξης τουριστικά και αγροτικά, αλλά και την αναγκαιότητα διατήρησης της πηλιορείτικης φυσιογνωμίας του χωριού.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.