Απόστολος Καναβός: Δεδομένη η στήριξη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Παιδεία και του λειτουργούς της

0
1041

Τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας, κ. Απόστολος Καναβός προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που εντοπίζονται στην περιοχή μας, στον πολύ ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης και να παρουσιάσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Κατά τις συναντήσεις του με τους κυρίους Πολύζο και Σαβελλίδη, αλλά και στελέχη των Διευθύνσεων, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα που εντοπίζονται στην Μαγνησία, με έμφαση στα κτηριακά προβλήματα και την ανάγκη να συντηρηθούν τα υπάρχοντα και να δημιουργηθούν νέα.

Επίσης, η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από θέματα όπως η ανάγκη στήριξης σε παιδιά με διαβιωτικά προβλήματα, αλλά και να ληφθεί μέριμνα για την στήριξη των εκπαιδευτικών που μετακινούνται στα νησιά.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην ανάγκη η διαχείριση των δαπανών να περάσει στα σχολεία, από τους Δήμους ή την Περιφέρεια.

Εντός της εβδομάδας, ο κ. Καναβός συναντήθηκε με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, και με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων της ΑΓΕΤ, με τους οποίους συζήτησε για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, σε ότι αφορά τη στήριξη των εργαζομένων.

Παράλληλα, την Παρασκευή ο κ. Καναβός επισκέφθηκε και την Περιφερειακή Διεύθυνση Μαγνησίας όπου συναντήθηκε με την Αντιπεριφειάρχη Μαγνησίας, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη,

με την οποία συζήτησε για την ανάγκη ενίσχυσης του στελεχιακού δυναμικού της Περιφέρειας με μόνιμο προσωπικό και όχι με το ημίμετρο των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και την πάταξη των γραφειοκρατικών διαδικασιών που καθυστερούν την προώθηση των απαιτούμενων για την Μαγνησία έργων που χρονίζουν. Επίσης, στο Διοικητήριο είχε συνάντηση  και με τον Αντιπεριφερειάρχη  Νέων Τεχνολογιών, Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Γιάννη Τέα, ενώ συνομίλησε και με όλο το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας.

Την Τετάρτη είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, προκειμένου να αναπτύξει τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τέλος, την Πέμπτη το βράδυ  ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στον Αλμυρό, όπου συναντήθηκε με νέους της περιοχής και, αφού άκουσε τα ζητήματα που τους προβληματίζουν, παρουσίασε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την παροχή κινήτρων στους νέους της περιφέρειας, ώστε να παραμένουν στις πατρογονικές τους εστίες, ενώ χθες Σάββατο συναντήθηκε με πολίτες και πολιτικούς τους φίλους στη Νέα Αγχίαλο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.