Αποκλειστική δήλωση του Β. Νουλέζα: “Δεν φοβάται την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ο Αρτ Σώρρας. Επιχειρείται η συντριβή και εξόντωση του”

0
9


Η πολύπλοκη υπόθεση της φερόμενης παράνομης κακουργηματικής ιδιοποίησης του τιμήματος του πωληθέντος ΙΧ ιδιοκτησίας Φ. Λεπίδα αξίας 23.000 ευρώ και οι μεταξύ τους σχέσεις πολυετούς συνεργασίας θα ξεκαθαρίσουν στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών,

όπου θα εκδικασθεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση και η ασκηθείσα έφεση του κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής με την οποίαν του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.
Εκεί θα ακουσθεί η αλήθεια, διότι η κοινή γνώμη πληροφορήθηκε σχεδόν μονομερώς.


Σε αυτήν την κρίσιμη υπόθεση θα τον εκπροσωπήσω όπως και την σύζυγο του Β. Ρουγκλίου, έχω συγκεντρώσει σημαντικά στοιχεία
Αντικειμενικά η ποινή κάθειρξης ήταν εξοντωτική, εξωπραγματική, υπέρμετρα υψηλή, αυτό αποτελεί κοινή παραδοχή, η Δικαιοσύνη εξήντλησε την αυστηρότητα της σε βάρος ενός ανθρώπου που ατυχώς ερημοδικάσθηκε.

Ηγείται ενός πολιτικού φορέα με νόμιμο καταστατικό,ιδρυτική διακήρυξη, με όλες τις νόμιμες διατυπώσεις στόν Άρειο Πάγο, όπως προβλέπει ο Νόμος από το 2015, είναι απαράδεκτο μια πολιτική ένωση ανθρώπων να αποκαλείται αυθαίρετα από τα ΜΜΕ “εγκληματική οργάνωση” πριν ακόμη λογοδοτήσουν τα ιδρυτικά, ηγετικά μέλη για τις βαρύτατες κατηγορίες που τους έχουν απαγγείλει.

Νομίζω, φοβούμαι η Δικαιοσύνη επηρεάσθηκε σημαντικά κατά τον σχηματισμό δικανικής πεποίθησης απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στρατευμένα, ενορχηστρωμένα ορισμένα ΜΜΕ που εκτελούν συμβόλαια των κατάχρεων εργοδοτών τους, διότι έχουν εξάρτηση οικονομικής διαφήμισης από οικονομικούς κολοσσούς και απο τις συστημικές Τράπεζες εναντίον των οποίων βάλλει συνεχώς ο Αρτέμης Σώρρας.

Πιστεύω ήθελαν να ανακόψουν την φόρα,την ταχύτητα της Ε.ΣΥ., που σίγουρα δεν είναι εγκληματικός οργανισμός, που έχει απήχηση σε ανθρώπους μεσαίων και χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων κατεστραμμένους και απελπισμένους, απογοητευμένους ανθρώπους από το πολιτικό σύστημα που σήμερα παραδίδει τις περιουσίες τους σε ξένα funds.

Είδα, αισθάνθηκα την ίδια, πανομοιότυπη μεθοδολογία, πρακτική αντιμετώπισης, εξόντωσης και απαξίωσης της Ε.ΣΥ. με την ΧΑ, όμως οι ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις του κ. Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαωμάτων δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ο Αρτέμης Σώρρας που διώκεται πρωτίστως ως ηγέτης πολιτικού φορέα,με ανατρεπτικό, αιρετικό λόγο όπως έχω συμπεράνει, δεν παραδίδεται και αναμένει να επανακριθεί δικαιότερα και πιο αντικειμενικά η υπόθεση Πατρών, διότι φοβάται αληθινά την φυσική εξόντωση του, έχει δεχθεί δολοφονικές επιθέσεις, μέχρι τώρα η Δικαιοσύνη δεν έχει επιληφθεί.

Αντιμετώπισα τον αντίδικο Δικηγόρο και κατήγορο του με ήθος και ευπρέπεια, όπως επιβάλλει ο “Κώδικας περί Δικηγόρων”, νομίζω η πολιτικοποίηση της ποινικής υπόθεσης έγινε από αυτόν από ιδιοτέλεια, είναι πολιτευτής του ΕΠΑΜ εμφανιζόμενεος στα ΜΜΕ.

Είναι πρωτοφανές να επαναδικάζεται ποινική υπόθεση που έχει κριθεί αμετάκλητα, να παραβιάζεται το δεδικασμένο και βασικές αρχές του ποινικοδικονομικού συστήματος μας.

Το Σύνταγμα έχει καθορίσει το πλαίσιο αντιμετώπισης ενός κατηγορουμένου, υπάρχει το θεμελιώδες τεκμήριο της αθωότητας που προβλέπει και η ΕΣΔΑ, που στην περίπτωση του εντολέα μου παραβιάσθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Όταν έχουν υπεξαιρεθεί, κλαπεί εκ ευρώ από διεφθαρμένους πολιτικούς που τα μετέφεραν,τα έκρυψαν σε φορολογικούς παραδείσους, τουλάχιστον υποτιμάς την νοημοσύνη τους πολίτη μιλώντας για “απατεώνα” για ένα άνθρωπο αυτοδημιούργητο, οικογενειάρχη που΄δεν έχει δανειοδοτηθεί χωρίς εμπράγμνατες εγγυήσεις, επικαλείται καταπιστευματικούς λογαριασμούς και κεφάλαια η διεθνείς συναλλαγματικές για τα οποία έπρεπε η ΤτΕ καιτο ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ και η κυβέρνηση να πάρουν για το ζήτημα πολύ εγκαιρότερα με ενάργεια και στοιχεία θέση, χωρίς να περιμένουμε χρηματοοικονομκές αναλύσεις από ιδιώτες ή αυτεπάγελτους “Εισαγγελείς”..

Τελικά πέραν των ποινικών εκκρεμοτήτων του εντολέα μου πιστεύω υποκρύπτεαι πρόθεση και επιδίωξη του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου να ηττηθεί, να αφανισθεί ο Αρτέμης Σώρρας που αποτελεί “αγκάθι” για το χρεοκοπημένο τραπεζικό και πολιτικό σύστημα.

Βασίλης Δ. Νουλέζας
Δικηγόρος Rechtaanwalt
Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.