Απογραφή 2021: Παράταση μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου

  0
  15

  Στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην απογραφή πληθυσμού και τα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Θάνος Θανόπουλος

  Για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην απογραφή πληθυσμού και τα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει, αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Θάνος Θανόπουλος.

  Ο κ. Θανόπουλος ανέφερε πως δεν έχουν οριστεί όλοι οι απογραφείς, ενώ και αρκετοί αποχώρησαν από την διαδικασία. «Νομίζω ότι στο τέλος η ευκολία της διαδικασίας της απογραφής θα αποζημιώσει όλους μας», σημείωσε.

  Παράλληλα, αποκάλυψε ότι αναμένεται να δοθεί παράταση στην διαδικασία της απογραφής τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

  Ξεκαθάρισε ότι τα στοιχεία που καταγράφονται στην απογραφή δεν πρόκειται να δοθούν σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, καθώς όπως είπε είναι παράνομο. «Θα ήταν ατιμωτικό για εμάς», υπογράμμισε.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.