Απάντηση Ελένης Λαΐτσου για την “τρύπα” των 821.355,97 ευρώ

0
4

laitsou2Απάντηση Ελένης Λαΐτσου για την “τρύπα” των 821.355,97 ευρώ

Σε δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ αναπαράγονται δηλώσεις της σημερινής δημοτικής αρχής Ρήγα Φεραίου με τις οποίες αφήνεται σαφώς να εννοηθεί ότι τα οικονομικά στοιχεία του έτους 2012 αποτελούν αποτέλεσμα κακής ή ελλειματικής διαχείρησης εκ μέρους της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Οι παραπάνω δηλώσεις διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα και την έννοια των παρατιθέμενων στοιχείων, γεγονός που αναγνωρίστηκε και από τον παριστάμενο στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου, αρμόδιο ορκωτό λογιστή.

Αναμένω από τη σημερινή δημοτική αρχή να ανασκευάσει άμεσα και χωρίς υπεκφυγές, πλήρως την αλήθεια και την πραγματικότητα σε σχέση με το τι αντιπροσωπεύουν τα εκ  μέρους της παρατιθέμενα στοιχεία χρήσης 2012.

Δηλώνεται ότι σε διαφορετική περίπτωση είμαι αναγκασμένη να απευθυνθώ στις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές για την προστασία της προσωπικής και πολιτικής μου διαδρομής που θίγεται με τις ψευδείς και παραπειστικές δηλώσεις και αναφορές τους.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.