Απ. Παπατόλιας: Το θέατρο του παραλόγου

0
6

του δημοτικού συμβούλου Αποστόλη Παπατόλια

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της δημοτικής αρχής του δήμου Ρήγα Φεραίου μας γύρισαν στην εποχή που ο Πάνος Καμμένος, όπου άσκηση στρατιωτική έβαζε το χακί και φωτογραφίζονταν χαμογελαστός.

Ο ορεινός όγκος του δήμου Ρήγα Φεραίου υπέστη σοβαρές ζημιές από την πρόσφατη θεομηνία. Κεραμίδι Βένετο και η παραλία του Καμαρίου υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Ποιμνιοστάσια και οδικό δίκτυο καταστράφηκαν και οι κάτοικοι βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση. Σε συνδυασμό με τα εγκαταλελειμμένα Κανάλια που από την θεομηνία του 2018 έχουν αφεθεί στην τύχη τους, έχουμε την εικόνα της πλήρης εγκατάλειψης σε όλο τον ορεινό όγκο.
Για την αγροτική οδοποιία της περιοχής ο κ. Νασίκας δεν έχει εντάξει τίποτε απολύτως στο πρόγραμμα “Τρίτσης” πλήρη αδιαφορία !

Σήμερα ο κ. Νασίκας σε τοπικό ραδιόφωνο είπε ότι μετά από πολύ δουλειά εξασφάλισε κονδύλι για τα Κανάλια. Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια ! Κι αν τα εξασφάλισε .. !
Μετά από 7 χρόνια στον θώκο και αφού άφησε τα τοπικά διαμερίσματα στην τύχη τους από το 2014 για τους γνωστούς λόγους, έβγαζε φωτογραφίες αγκαλιάζοντας τους συνεργάτες του και χασκογελόντας πάνω από την καταστροφή. Μόνο μπάνιο δεν έκανε για να φωτογραφηθεί και να κάνει κοινοποίηση στο fb.

Στο τοπικό ραδιόφωνο σήμερα και σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου απάντησε δεν γνωρίζω στις μισές ερωτήσεις. Τόσο για την Κάρλα όσο και για τα Κανάλια και την ιδιαίτερη γεωγραφική θέση της περιοχής.
Το τραγικότερο όλων ήταν όταν ρωτήθηκε, πόσα χιλιόμετρα είναι η σύνδεση του δρόμου, Παράλια Λάρισας με το Κεραμίδι που θα επηρεάσει άμεσα την τουριστική κίνηση στον δήμο Ρήγα Φεραίου.
Απάντηση Δημάρχου : Δεν γνωρίζω είναι έργο της περιφέρειας !! Πάνω κάτω ξαναρωτά ο δημοσιογράφος, δεν γνωρίζω τι να σας πω, είναι έργο της περιφέρειας! Και λέω… Γιατί να γνωρίζεις? Δήμαρχος 7 χρόνια είσαι ? Που το έργο είναι προς όφελος της περιοχής σου και θα επηρεάσει άμεσα την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου? ( Μπορεί οποιοσδήποτε να αναζητήσει το ηχητικό)

11.6 χιλιόμετρα είναι κ. Νασίκα!
Ο δήμος Ρήγα Φεραίου στα χειρότερα του και ο κύριος Νασίκας διανύει την δεύτερη θητεία του και 2.5 χρόνια πριν τις εκλογές διεκδικεί την τρίτη !
Όλοι γέλαγαν με μένα χάνομαν κι εγώ στα γέλια
Λέει η παροιμία .

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.