Ανοιχτά αύριο τα σχολεία σε Βόλο και Ν. Ιωνία

0
1

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία,

πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου και Νέας Ιωνίας, μετά την μεγάλη ύφεση που παρουσίασε η σφοδρή κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Σε ό,τι αφορά στα σχολεία στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές του Δήμου, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές, η απόφαση θα ληφθεί το απόγευμα αφού πρώτα αξιολογηθεί η κατάσταση όπως θα έχει διαμορφωθεί και ληφθούν υπ όψη οι νέες προγνώσεις των μετεωρολόγων. Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος πραγματοποίησε από το πρωί μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και συνεργάτες του αυτοψία σε σχολεία του Βόλου και της Νέας Ιωνίας προκειμένου να συντονιστούν οι εργασίες καθαρισμού τους από τα χιόνια, αλλά και να αντιμετωπιστούν τυχόν άλλα προβλήματα, που η κακοκαιρία προκάλεσε ώστε να λειτουργήσουν με πλήρη ασφάλεια και σωστές συνθήκες για μαθητές και δασκάλους, καθηγητές.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.