Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Νέος δήμος- Νέα εποχή” και του δήμαρχου του δήμου Ρήγα Φεραίου, Δημητρίου Στ. Νασίκα

0
2

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες, Από  την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου, εργαστήκαμε με προγραμματισμό, μεθοδικότητα, ζήλο, σχέδιο και όραμα.

Σήμερα, συνεχίζουμε ακριβώς, όπως ξεκινήσαμε. Με τις ίδιες αξίες,με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με κοινωνική αλληλεγγύη, συνθέτοντας δημιουργικά όλες τις υγιείςαυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας και υπηρετώντας τον αδιαπραγμάτευτο στόχο, του καλύτερου Δήμου Ρήγα Φεραίου και φυσικά συνεχίζουμε με τον ίδιο σεβασμό προς όλους  εσάς, τους συμπολίτες μας, οι οποίοι τόσα χρόνια μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου την τετραετία 2019-2023, υλοποιήθηκε το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα στην ιστορία του, πάρα τις συνεχείς κρίσεις και τις αντίξοες συνθήκες που όλοι βιώσαμε.

Αυτό καταδεικνύουν  καθημερινά τα έργα που σχεδιάστηκαν  και υλοποιήθηκαν, καθώς και τα νέα  τα οποία συνεχίζονται  ως σήμερα και όλοι παρακολουθείτε την εξέλιξη τους.

Όμως, όλα αυτά που πετύχαμε, αλλά και αυτά που έχουμε σχεδιάσει να κάνουμε, μας έκαναν πιο δυνατούς, πιο έμπειρους, και θα μας κάνουν ακόμα πιο αποτελεσματικούς.

Για αυτό ζητάμε και θα διεκδικήσουμε την ανανέωση της εντολής σας και της εμπιστοσύνη σας στη Δημοτική μας παράταξη, η οποία ακολουθεί το δίπτυχο ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ, καθώς στα ήδη έμπειρα στελέχη μας, έχουν προστεθεί νέοι συνυποψήφιοι με ενέργεια και διάθεση προσφοράς, συνιστώντας μια αυτοδιοικητική παράταξή υψηλών ικανοτήτων, δυνατοτήτων  και απαιτήσεων.

Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα ότι η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει διαρκή, ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Υπηρέτησα και υπηρετώ έως σήμερα με σθένος, τιμιότητα, με όλες μου τις δυνάμεις μου και με πολιτικό πολιτισμό,  την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αυτό μου το αναγνώρισαν οι συνδημότες μου σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Για αυτό πρόθεση μου είναι να διεκδικήσω εκ νέου, το αξίωμα του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Απευθύνω  λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση σε ενεργούς πολίτες και σε αυτοδιοικητικούς,  για μια κοινή πορεία, για μια συστράτευση, για μια πλατιά κοινωνική συμμαχία, με συγκλίσεις και συνθέσεις, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο, για τους δημότες και τα παιδιά μας, ώστε να συνεχίσει ο  ΔΗΜΟΣ  ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ  να  είναι ο  Πρωταγωνιστής των  Εξελίξεων και τελικά όλοι μαζί να τον καταστήσουμε Δήμο Πρότυπο.

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…!!!

21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΤΗΣ   ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”

Με τιμή

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Δημήτριος Στ. Νασίκας

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΙούλιος. Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!
Επόμενο άρθρο“Όλοι μαζί μπροστά”: Δεκτή η ανεξαρτητοποίηση του Χρήστου Μωραΐτη. Κάθε άλλη θα είναι προδοσία
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.