Αίτημα του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον Α.Σ. Βόλου

0
6

Αίτημα προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου θα καταθέσει ο Δήμος για παραχώρηση χώρου προκειμένου να μεταφερθούν αγροτικά αντικείμενα και μηχανήματα που προβλέπεται να εκτεθούν στο Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας, ενημέρωσε το σώμα ότι “Τα αγροτικά αντικείμενα και μηχανήματα, που έχουν συγκεντρωθεί από το Βελεστίνο και την γύρω περιοχή και θα εκτεθούν στο Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων του Δήμου µας, βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό, σε κτίριο και τον προαύλιο χώρο του, στην Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου.  Το κτίριο αυτό έχει σοβαρές ζημιές, µε αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καταστροφής των αγροτικών αντικειμένων και μηχανημάτων, πολλά εκ των οποίων είναι εκτεθειμένα στο ύπαιθρο. Προκειμένου να προλάβουμε την καταστροφή των παραπάνω εκθεμάτων, πρέπει αυτά να μεταφερθούν, σε άλλο χώρο, για να είναι προφυλαγμένα“.

Για το σκοπό αυτό, προτείνεται η υποβολή πρότασης προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης προς το Δήμο Ρήγα Φεραίου, των κτιριακών εγκαταστάσεών του, που βρίσκονται στον οικισμό Χλόης της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, προκειμένου να μεταφερθούν σε αυτές, τα αγροτικά αντικείμενα και μηχανήματα που προβλέπεται να εκτεθούν στο Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροEurovision: Πολύ μεγάλη η νίκη της Πορτογαλίας και του Salvador Sobral
Επόμενο άρθροΠρόσληψη δύο ατόμων για τη στελέχωση του Κέντρου Κοινότητας Ρήγα Φεραίου
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.