Αγιογράφηση Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Άνω Κερασιάς Πηλίου με την βοήθεια του Κ. Μαραβέγια

0
231

Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Κερασιωτών Πηλίου ευχαριστεί θερμά τον βουλευτή Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια για τη βοήθεια και τη στήριξη του στην προσπάθεια που κάνει το χωριό μας για την αγιογράφηση του Ι. Ν. Αγίων Αποστόλων Άνω Κερασιάς.

«Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας είχε παραβρεθεί προ ολίγου καιρού, στην κοπή της κουλούρας και αυθορμήτως είχε εκφράσει την επιθυμία του για τη συμμετοχή του στην αγιογράφηση, ένα γεγονός που επιβεβαιώθηκε προσφάτως. Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η προσπάθεια για την αγιογράφηση και την ολοκλήρωση της συνεχίζεται απρόσκοπτα. Ο Σύλλογος μας, όπως και οι υπόλοιποι, που ενδιαφέρονται και τρέχουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνεχίζουν τις επαφές για τη ολοκλήρωση της. Με την προσπάθεια όλων η εκκλησία μας πολύ σύντομα θα έχει αποκτήσει τη θάλπη και την ομορφιά που της ταιριάζει» τονίζεται.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.