Αυστραλία: Έλληνας Αρχιμανδρίτης κατηγορείται ότι έκλεβε από δωρεές και πλήρωνε εφαρμογή γνωριμιών ομοφυλόφιλων

Ο ιερέας φέρεται πως χρησιμοποιούσε την εφαρμογή Grindr για να κάνει sexting με άνδρες και να στέλνει πορνογραφικές εικόνες - «Είναι ψεύτικο προφίλ», λέει ο ίδιος

0
2

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ελληνική ορθόδοξη χριστιανική κοινότητα

της Μελβούρνης, από την υπόθεση που αφορά Έλληνα αρχιμανδρίτη ο οποίος κατηγορείται ότι πήρε χρήματα από δωρεές για να τα χρησιμοποιήσει σε εφαρμογή γνωριμιών για ομοφυλόφιλους.

Το θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα The Advertiser η οποία παρουσίασε τον αρχιμανδρίτη Ιωάννη Χριστόδουλο ως τον κατηγορούμενο ιερέα που χρησιμοποιούσε την εφαρμογή Grindr για να συνομιλεί με άνδρες και να τους στέλνει γλαφυρές περιγραφές σεξουαλικών πράξεων και πορνογραφικές εικόνες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Νέος Κόσμος, ο αρχιμανδρίτης τέθηκε σε προσωρινή αργία από την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας μετά το δημοσίευμα που παρουσιάζει και συνομιλίες του ιερέα με άνδρες.

Παράλληλα, η Αρχιεπισκοπή διεξάγει έρευνα για να διαπιστώσει αν τα όσα αναφέρονται για τον εν λόγω Αρχιμανδρίτη ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ από το περιβάλλον του αρχιμανδρίτη ισχυρίζεται ότι ο Έλληνας ιερέας είναι αθώος και έχει πέσει θύμα πλεκτάνης. Ότι δηλαδή κάποιος του πήρε την ταυτότητα και έφτιαξε ψεύτικο προφίλ στην εν λόγω εφαρμογή για ομοφυλόφιλους, με σκοπό να εκθέσουν τον ιερέα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.