Αχ. Μπέος: Συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον – Ευχές για το Πάσχα

0
0

Τιμούμε και φέτος τα Πάθη και γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου, με την εσωτερικότητα και την πνευματικότητα που επιτάσσει η Πίστη μας και η ελληνορθόδοξη παράδοση μας, αλλά και με την αισιοδοξία και την αλληλεγγύη που επιβάλλονται για να χτίσουμε κάτι νέο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο.

Αυτό άλλωστε είναι και το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου, μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, συνειδητοποιημένοι πως ιδιαίτερα τουτες τι μέρες δεν πρέπει να μένει μόνος κανείς, και φέτος στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, προσπαθήσαμε και σταθήκαμε δίπλα στον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται και υποφέρει, προσφέραμε λίγη περισσότερη ελπίδα, ένα χαμόγελο, μια μικρή ανάσα στην δύσκολη καθημερινότητα. Βεβαίως και δεν αρκεί.

Απαιτείται – και είναι δέσμευσή μας ότι θα το κάνουμε –  να συνεχίσουμε την καθημερινή προσπάθεια για να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, για την πόλη μας, για τα παιδιά μας. Με τη δική σας στήριξη και συμπαράσταση, όπως χρόνια τώρα στους αγώνες που δίνουμε μαζί

Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι σε όλους σας να έχετε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.