Διαφήμιση στο karlanews

0
8

diafimisiΑγαπητοί συνδημότες και επισκέπτες μας,

Πληροφορηθείτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διαφημιστείτε στην σελίδα μας καθώς και τις ανάλογες χρεώσεις διαφήμισης…

Η σελίδα μας δεν δέχεται πληρωμένες διαφημίσεις.

Φτιάχτηκε από το μεράκι μιας παρέας ανθρώπων για καθαρά ενημερωτικούς σκοπούς, και πιστεύουμε ότι είμαστε ένα πολύ δυναμικό blog.

Όλες οι παρεχόμενες πληροφορίες, συμβουλές και η βοήθεια στους επισκέπτες του karlanews.com παρέχονται δωρεάν και δεν έχουμε καμία οικονομική, υλική ή οποιαδήποτε άλλη αξίωση από αυτά. Όλες οι διασυνδέσεις προς άλλα blog, επιχειρήσεις κ.τ.λ., γραφικές ή με κείμενο, παρέχονται δωρεάν ως ελάχιστη επιβράβευση σε άτομα που μας βοήθησαν χωρίς καν να μας γνωρίζουν !!! Το blog, επίσης διατηρεί το δικαίωμα και επιθυμεί να προβάλλει αφιλοκερδώς, επιχειρήσεις, οι οποίες κατά την εκτίμησή του, συμβάλλουν στην οικονομία της περιοχής μας και γενικότερα στην καταπολέμηση της οικονομικής κρίσης που διανύουμε.

Το karlanews.com ως τμήμα της τοπικής κοινωνίας στόχο έχει να βοηθήσει και αυτό όσους ντόπιους και όχι μόνο επαγγελματίες το επιθυμούν να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους μέσω του διαδικτύου, γι’ αυτό δίνει την δυνατότητα προβολής σε όλους τους ντόπιους επιχειρηματίες αλλά και σε όσους θα ήθελαν να προβληθούν στον κόσμο του Δήμου μας, της Μαγνησίας, της Ελλάδας και παντού.

Ως μια μη κερδοσκοπική επιχείρηση προαγωγής του πνεύματος του Καρλιώτη και του πολιτισμού που η έννοια αυτού εκφράζει, παρέχουμε δωρεάν διαφημιστικό χώρο σε όσους ντόπιους επιχειρηματίες βοηθούν στη διάδοση της σελίδας μας με οποιονδήποτε τρόπο.

Διαλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσετε στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας και ωφεληθείτε παράλληλα από την προβολή που σας παρέχει το διαδίκτυο.

Οι δυνατότητες προβολής είναι οι εξής:

Α. Για ντόπιους επιχειρηματίες και για τρίτους που ενδιαφέρονται να προβληθούν στον κόσμο της Κάρλας

  • Με banners μεγέθους 728×60, 468×60, 234×90, 268×120, 300×250, 728×90, 630×90 pixels ή όποιο σας εξυπηρετεί (σαν αυτά που υπάρχουν τώρα στην σελίδα μας) στην πρώτη σελίδα, σε εσωτερικές σελίδες, σε σελίδες περιοχών και στις σελίδες των συντακτών μας.

Β. Για επιχειρήσεις με δική τους ιστοσελίδα

  • Μέσω του karlanews.com για το οποίο θα υπάρχει link προς το δικό σας site . Υπενθυμίζουμε ότι η καταχώριση αυτή και το link προς το Web Site είναι δωρεάν. Εάν δεν έχετε web site μπορούμε να σας το κατασκευάσουμε εμείς δωρεάν με την προϋπόθεση ότι το κόστος κατασκευής θα αποδοθεί σε ίδρυμα της περιοχής μας ή σε άπορη οικογένεια του δήμου μας.
  • Στην περίπτωση που δεν έχετε και δεν θέλετε να δημιουργήσετε ολόκληρο web site μπορούμε να σας παρέχουμε, μια δική σας ιστοσελίδα (με προκαθορισμένη δομή δηλαδή μία στατική σελίδα) στην οποία θα υπάρχει πρόσβαση απ’ ευθείας με τον browser π.χ. www.toonomasas.com και link από την δική μας ιστοσελίδα.

Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο: 0044-702 4058 560

στείλτε μας e-mail: karlanews@mail.com

ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα

[contact_form]
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.