“Ο κατήφορος του κ. Πάσχου δεν έχει τέλος…” ανακοινώνει η Δημοτική Αρχή

0
5

nasikas-dimosΜε αφορμή τους ισχυρισμούς που εξέφρασε ο κ. Πάσχος σε ανακοίνωσή του για τη δημοσιοποίηση των οφειλών της προηγούμενης δημοτικής αρχής στην κινητή τηλεφωνία από το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα, υπήρξε η παρακάτω απάντηση.

Η Δημοτική Αρχή όταν κρίνει ότι πρέπει να προβαίνει σε ανακοινώσεις προκειμένου να ενημερώνει τους δημότες και την κοινή γνώμη για την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε, γιατί είναι υποχρέωση της και δεν πρόκειται να ζητάει την άδεια του κ. Πάσχου για αυτό.

Αν ο κ. Πάσχος θεωρεί συκοφάντηση και «κουτσομπολιό» την δημοσιοποίηση από την πλευρά μας θεμάτων που αφορούν την οικονομική κατάσταση του Δήμου μας τότε δεν επιθυμεί επί της ουσίας την ενημέρωση αλλά την «συγκάλυψη» όλων όσων έχουν γίνει ή θα βρεθούν στην πορεία.
Όσο για την επίκληση ότι η δημοσιοποίηση του χρέους των 21.561,82 Ευρώ σε κινητή τηλεφωνία ήταν ετεροχρονισμένη, σημειώνουμε, ότι είναι τόσες πολλές οι εκκρεμότητες που άφησε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή που θα μας πάρει πολύ χρόνο πρώτα να ενημερωθούμε οι ίδιοι και στη συνέχεια να ενημερώσουμε τους Δημότες μας. Γι΄ αυτό και καλό θα είναι ο κ. Πάσχος να κάνει λίγο υπομονή.

Παραλάβαμε ένα χρέος 21.561,82 ευρώ στην κινητή τηλεφωνία για το πρόγραμμα 7 λογαριασμών κινητών τηλεφώνων (πέντε αιρετών και δύο υπαλλήλων) και αυτό δεν αμφισβητείται. Η ευθύνη ανήκει σε όσους δεν φρόντισαν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και όχι στη δημοτική αρχή που δημοσιοποίησε το όλο θέμα. Δεν πρόκειται να μπούμε στην λογική εάν είναι μικρό ή μεγάλο το χρέος, διότι πάνω από όλα, πρόκειται για οφειλές που βαρύνουν την ταμιακή υπηρεσία του Δήμου και κανείς δεν μπορεί να διαχειρίζεται όπως θέλει το χρήμα των δημοτών.

Αλήθεια κ. Πάσχο, το ποσό των 7.043,03 που οφείλουν ακόμη και σήμερα οι χρήστες των κινητών εσείς το θεωρείτε ελάχιστο; Εμείς πάντως όχι.

Και για να τελειώνουμε… η σημερινή δημοτική αρχή με επικεφαλής το Δημήτρη Νασίκα εργάζεται καθημερινά για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών. Οι πολίτες μας τίμησαν με την ψήφο τους και έχουμε αναλάβει την υπέρτατη ευθύνη να οδηγήσουμε το Δήμο Ρήγα Φεραίου με σταθερά βήματα στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Καλό θα είναι να το πάρει απόφαση ο κ. Πάσχος. Και εάν δεν μπορεί να σεβαστεί τον άνθρωπο Δημήτρη Νασίκα, ας σεβαστεί τουλάχιστον το θεσμό του δημάρχου. Ο τρόπος με τον οποίο καταφέρεται εναντίον του δείχνει, εμπάθεια, αλαζονεία μα πάνω από όλα απαξίωση των θεσμών και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να τον ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο. Ο καθείς εφ ‘ ω ετάχθη.

Δελτίο Τύπου Δήμου Ρήγα Φεραίου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.