Δήλωση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη για την τακτική Μαυρογιαλούρου του νέου προέδρου της ΝΔ

0
6

xrisoveloni5«Θαύμα! Θαύμα! Επειδή ο κ. Μεϊμαράκης είναι νέος – έστω και μεταβατικός – πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία, έχει παραδόξως την εντύπωση πως είναι εντελώς νέα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διάφορες κοινωνικές τάξεις και θεωρεί πως την ευθύνη γι’ αυτά φέρει η επτάμηνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ ακολουθώντας την παρελκυστική τακτική Μαυρογιαλούρου… «ανακάλυψε» αίφνης τις καθυστερήσεις στα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, τα οποία όμως είχαν βαλτώσει όλα τα προηγούμενα τρία – τέσσερα χρόνια, όπως… «ανακάλυψε» μόλις τώρα τα προβλήματα των αγροτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τα κόκκινα δάνεια.

Ή η μνήμη του κ. Μεϊμαράκη δεν τον βοηθά να θυμηθεί πως τα προβλήματα αυτών των κοινωνικών ομάδων διογκώθηκαν εξαιτίας των σκληρών μνημονιακών πολιτικών που εφάρμοσε η Ν.Δ. όταν κυβερνούσε μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ή όπως όλα δείχνουν, περισσεύει η υποκρισία απέναντι σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες και τα προβλήματά τους.

Γι’ αυτό και στις επικείμενες εκλογές, ο ελληνικός λαός θα αποδοκιμάσει τα κατεστημένα κόμματα που τον οδήγησαν στη φτωχοποίηση και θα στηρίξει για ακόμα μια φορά τις πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και το πατριωτικό κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΨαράδικη βραδιά στα Κανάλια Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΠαραγγελία για Μέλι, Τσάι-Ρίγανη, Αυγά, Όσπρια, Αλεύρι, Κρεμμύδια και πατάτες
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.