Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 08 Νοεβρίου;

0
1

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Ολική Ηλιακή Έκλειψη σήμερα στονάξονα Ταύρου-Σκορπιού! Με την ταυτόχρονη Αντίθεση Ουρανού με Ερμή, θα πρέπει να αναμένουμε καταλυτικές αλλαγές, ρήξεις και ισχυρές δυσκολίες, ιδίως για τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, δίνονται μεγάλη έμφαση στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου τώρα μπορούν να ομορφύνουν και να βελτιωθούν. Οι άνθρωποι που αγαπάς παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, και αναζητάς την αρμονία και την ισορροπία σε μετά από τις εντάσεις και τους καβγάδες που βιώσατε. Η Σελήνη από την Παρθένο σε απασχολεί με ζητήματα εργασίας και ρουτίνας, και ίσως θελήσεις να ξεκινήσεις μια διατροφή ή γυμναστήριο.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και εσύ δίνεις μεγάλη έμφαση σε θέματα φυσικής κατάστασης και εργασιακού περιβάλλοντος. Πιθανόν να θελήσεις να ομορφύνεις τον χώρο του γραφείου σου, να τον διακοσμήσεις ή και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να βελτιώσεις τις συνθήκες της εργασίας σου, βάζοντας και την προσωπική σου πινελιά! Ακόμα, ενδέχεται να θελήσεις να κάνεις κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις στην εξωτερική σου εμφάνιση, να αλλάξεις χτένισμα, ντύσιμο ή μακιγιάζ. Η Σελήνη από την Παρθένο ενισχύει ακόμα περισσότερο την καλλιτεχνική σου διάθεση.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και σου ανεβάζει τη διάθεση για φλερτ, έρωτα, διασκέδαση και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αναζητάς την αγάπη, τον ρομαντισμό και τη δημιουργική έκφραση μέσα από τη μουσική και τις καλές τέχνες. Επιδιώκεις να ασχοληθείς ενεργά με τα χόμπι σου και τα ταλέντα σου, καθώς και με τον αθλητισμό. Οι σχέσεις με τα παιδιά σου βελτιώνονται επίσης. Η Σελήνη από την Παρθένο κάνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι ευχάριστη και ζεστή.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και εσύ ως σπιτόγατος που είσαι, δίνεις ιδιαίτερη σημασία στις σχέσεις σου με την οικογένειά σου και τους οικείους σου. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι θετική και ευχάριστη, και εσύ ίσως επιδιώκεις να κάνεις μια ανακαίνιση και νέα διακόσμηση στον προσωπικό σου χώρο. Η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να ασχοληθείς με καθημερινές δραστηριότητες, όπως πληρωμές λογαριασμών και τακτοποίηση υποθέσεων.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, κι εσύ γίνεσαι επικοινωνιακός με έναν γλυκό και ευχάριστο τρόπο. Εκφράζεσαι με ευγένεια, όμορφους και καλούς τρόπους, και κερδίζεις την εύνοια και τη συμπάθεια όλων. Οι σκέψεις και οι ιδέες σου διακατέχονται από γοητεία και φιλική διάθεση. Ακόμα, θα ενδιαφερθείς για τη μάθηση και τα βιβλία. Η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να κοστολογείς διαφορετικά την αξία που δίνεις στα πράγματα.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και ενδέχεται να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις το χρήμα και τα υλικά αγαθά. Ίσως το πορτοφόλι σου γεμίζει και μπαίνεις στον πειρασμό για έξοδα καλλωπισμού, κι έτσι να σπαταλάς σε χρόνο ρεκόρ τα χρήματα που αποκτάς. Επίσης, η Αφροδίτη σε αυτήν τη θέση ίσως υποδεικνύει ότι ανακτάς την αυτοεκτίμηση σου. Η Σελήνη από το ζώδιο σου σε κάνει συναισθηματικό και δημοφιλή στους γύρω σου.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου, και η παρουσία σου γίνεται εύκολα αισθητή, καθώς η γοητεία σου αυξάνεται ακόμα περισσότερο, και λάμπεις κυριολεκτικά. Δίνεις μεγάλη σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση, το στυλ σου ανανεώνεται, και ομορφαίνεις το περιβάλλον γύρω σου. Φροντίζεις τον εαυτό σου και την εικόνα που θες να προβάλλεις και να προωθήσεις προς τα έξω. Η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει συναισθητικό προς τους άλλους και πιο ευαίσθητο από όσο συνήθως.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και για σένα αυτή η θέση είναι κάπως πιο κρυφή, εσωτερική, και στο βάθος του ασυνείδητου. Γίνεσαι ευαίσθητος και συναισθηματικός χωρίς να ξέρεις τον λόγο, η ρομαντική σου διάθεση αυξάνεται και αναζητάς ένα παραμύθι με έναν πρίγκιπα στο άσπρο άλογο. Είσαι ακόμα πρόθυμος να βοηθήσεις όποιον σε έχει ανάγκη και προστρέχεις στον πόνο των άλλων. Η Σελήνη από την Παρθένο ενισχύει τη φιλανθρωπική πλευρά του εαυτού σου.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και η κοινωνικότητα σου είναι στα ύψη. Φίλοι, παρέες, βόλτες, αλλά και συμμετοχή στα κοινά έχουν την τιμητική τους. Υποδηλώνει ακόμα ότι η αγάπη και ο ρομαντικός έρωτας πρέπει να έχουν και φιλική υπόσταση για σένα, και να βασίζονται σε κοινές ιδέες, σχέδια και οράματα. Η Σελήνη από την Παρθένο σε καλεί να καταπιαστείς με θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, που αφορά για σένα έναν τομέα που σε απασχολεί πάντα, κι έχει να κάνει με την καριέρα και την κοινωνική σου καταξίωση. Εξομαλύνονται δυσλειτουργικές σχέσεις με ανωτέρους, η δουλειά βγαίνει εύκολα και ευχάριστα, και η δημοφιλία σου ανεβαίνει. Αν και η μέρα κρίνεται απαιτητική εσένα σε ευνοεί η Σελήνη από την Παρθένο που σε κάνει αισιόδοξο και κάνεις περισσότερα σχέδια για το μέλλον.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και σχετίζεται με έναν τομέα όπου έχει να κάνει με το εξωτερικό, τους ανοιχτούς ορίζοντες, την εκπαίδευση και τις πνευματικές εμπειρίες. Έτσι, λοιπόν, ενδέχεται να έχεις τη διάθεση να εξερευνήσεις νέα μέρη, να μάθεις καινούρια πράγματα ή να σπουδάσεις. Η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να ασχολείσαι με πράγματα που έχουν βάθος και ουσία, και που μπορούν να σου προσφέρουν την εμπειρία της εξέλιξης μέσα από τις γνώσεις.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και θέματα αναγέννησης και εσωτερικής μεταμόρφωσης κάνουν την εμφάνιση τους. Ζεις τον έρωτα με έντονο πάθος και η λίμπιντο ανεβαίνει κατακόρυφα. Αναζητάς τις σχέσεις εκείνες που έχουν βάθος και νόημα, είναι ικανές να σε εξελίξουν πνευματικά και διανοητικά, και έχουν να σου προσφέρουν πολύτιμες εμπειρίες και μαθήματα ζωής. Η Σελήνη απέναντι σου στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει ζητήματα σχέσεων που πρέπει να επιλυθούν στο προσκήνιο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.