Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου;

Τι να μας περιμένει;

0
28

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Μέρα τυχερή, επικοινωνία που έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε εκκρεμότητες και να σταθούμε τυχεροί από τις συνθήκες προκειμένου να δούμε τις πρακτικές μας υποθέσεις να προχωρούν μπροστά! Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Φίλε μου Κριέ, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα δείχνει την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις και την ρουτίνα. Με αυτά θα ασχοληθείς αγαπητέ μου, που σε αγχώνουν, διότι δεν μπορείς να τα φέρεις εις πέρας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή, σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς λύσεις ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Το τρίγωνο με τον Δία θα σου δώσει το χέρι βοηθείας που αναζητάς.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Φίλε μου αγαπημένε Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη που η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, είναι μέρα ιδανική για διασκέδαση, έρωτα, παιχνίδι, ανεμελιά και διασκέδαση. Η ψυχή και το μυαλό σου φτερουγίζουν στην σκέψη και μόνο να βγεις και να συναναστραφείς με αγαπημένα άτομα ενώ ευνοούνται και οι επανασυνδέσεις. Το τρίγωνο της με τον Δία είναι πολύ ευνοϊκό. Αν είσαι γονιός σήμερα θα απολαύσεις το παιχνίδι με τα παιδιά σου και την ξενοιασιά που σου προσφέρει η αγνή παιδική ψυχή τους.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Σελήνη μαζί με τον Ερμή κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, η διάθεσή σου είναι πεσμένη και η επιθυμία σου να μείνεις στο σπίτι τονίζεται ιδιαίτερα. Ακόμα και το τρίγωνο της με τον Δία σου δημιουργεί εσωστρέφεια την οποία όμως δεν στην επιβάλουν αλλά την επιθυμείς διακαώς. Είσαι τόσο υπερκινητικό άτομο που κάποιες φορές πρέπει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου μένοντας μέσα.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Πέμπτη και βλέπουμε ότι η Σελήνη πού είναι ο κυβερνήτης σου, έχει πιάσει τον Ερμή από το χέρι και κινούνται μαζί στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό για σένα σημαίνει αρκετή εξωστρέφεια με πολλές μετακινήσεις και μία μέρα γεμάτη από πολλές ειδήσεις και νέα. Το τρίγωνο της με τον Δία δείχνει ότι έρχεσαι σε επαφή με ομάδες στις οποίες ανήκεις και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής των ατόμων που βρίσκονται εκεί.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Λέοντα μου αγαπημένε, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή συμπορεύονται στο ζώδιο της Παρθένου, καταλαμβάνοντας τον 2ο ηλιακό σου οίκο. Αυτό δείχνει την στοχοπροσήλωση σου στα οικονομικά θέματα και στις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για προηγούμενες οφειλές. Το τρίγωνο της με τον Δία σε ευνοεί και σου δείχνει τον δρόμο της επαγγελματικής ανόδου. Μόνο μέσω αυτής της οδού θα καταφέρεις να αυξήσεις τους οικονομικούς πόρους.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα η μέρα είναι αποκλειστικά δική σου, αφού σκοπό έχει να σου δώσει τις ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Η Σελήνη μαζί με τον Ερμή κινούνται στο δικό σου ζώδιο και σε κάνουν τον πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Μπορείς να φέρεις το παιχνίδι στα μέτρα σου και να παίξεις με τους δικούς σου κανόνες, αφού το τρίγωνο της με τον Δία είναι πάρα πολύ θετικό και σε βοηθά να αναπτυχθείς προσωπικά.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Φίλε μου αγαπημένε Ζυγέ, Πέμπτη σήμερα και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου πού βρίσκεται πίσω από το δικό σου και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Σκέψεις, λόγια και έννοιες που αφορούν το παρελθόν στροβιλίζουν μέσα στο μυαλό σου. Το τρίγωνο της με τον Δία, θα μπορούσε να φέρει μία νότα χαράς και αισιοδοξίας, αλλά ίσως αντιμετωπίζεις με υπερβολή τις καταστάσεις. Υπερβολική χαρά, υπερβολική λύπη, αλλά και υπερβολικά έξοδα, σε κάνουν να έχεις χάσει λίγο την μπάλα.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Σκορπιέ μου αγαπημένε, για σήμερα Πέμπτη βλέπουμε την Σελήνη να κινείται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, που στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ομάδες, συλλόγους, που είσαι προσκείμενος, αλλά και σε έντονη κοινωνική ζωή. Σκέφτεσαι τους φίλους σου και αποζητάς την παρέα τους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ευεργέτη Δία που βρίσκεται απέναντι σου σε φέρνει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα που ανεβάζουν την διάθεση σου με την συντροφιά τους.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, που στρέφουν το ενδιαφέρον σου στην καριέρα. Με το βλέμμα ψηλά στοχεύεις σε επαγγελματική καταξίωση και άνοδο. Το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζεται με την Σελήνη και τον Δία, φέρνει πολύ θετικές εξελίξεις στην δουλειά. Αναγνωρίζεσαι για την εργατικότητα και την υπομονή που διαθέτεις. Η πολύ δουλειά αντί να σε κουράζει σε αναζωογονεί αφού τυγχάνεις ηθικής και υλικής εύνοιας.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα που είναι Πέμπτη η διάθεση σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου συμπαρασύροντας και τον Ερμή από κοντά. Το μυαλό και η σκέψη σου είναι σε ταξίδια, σε εξερευνήσεις ανά τον κόσμο, σε γνώσεις και περιπέτειες που επιθυμείς να ζήσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ευεργέτη επεκτατικό Δία, ανοίγουν το δρόμο για να αποκτήσεις όλα αυτά που ποθείς.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Υδροχόε μου αγαπημένε, για σήμερα Πέμπτη σε περιμένει μια αρκετά δύσκολη μέρα αλλά λιγότερο δυσκολότερη από την χθεσινή. Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου όπου τώρα έχει και τον Ερμή παρέα. Το μυαλό σου και η σκέψη δεν λένε να ξεκολλήσουν από το παρελθόν. Σε βασανίζουν οι αναμνήσεις και δεν πας μπροστά. Ευτυχώς που κατά την διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία και γλυκαίνει το κλίμα. Το σπίτι αποτελεί το καταφύγιο σου και νιώθεις ασφάλεια όταν είσαι με την οικογένεια συζητώντας.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, όπου βρίσκονται κι οι δυο στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου. Φαίνεται ότι περνάς κάποια μικρά προβλήματα στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, αλλά χωρίς να είναι κάτι το σημαντικό. Σε αυτό φροντίζει ο Δίας που σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη και σε ευνοεί εξομαλύνοντας τις δύσκολες καταστάσεις.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.