Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου;

Τι να μας περιμένει;

0
1

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Σήμερα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου, με την θετική συμμετοχή του Ουρανού, αλλά και την συγκλίνουσα όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα! Νέες εξελίξεις φέρνουν αέρα αλλαγής και νεοτερισμού, δεν λείπουν όμως και το όραμα, αλλά και η οξυμένη φαντασία! Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Μια Νέα Σελήνη σχηματίζεται σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Κριέ, στο ζώδιο της Παρθένου. Ένα νέο καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα σε περιμένει να το υλοποιήσεις, ή έστω να το σχεδιάσεις. Το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά ευχάριστα νέα για τα οικονομικά που εξασφαλίζουν το μέλλον σου. Το επόμενο θετικό νέο είναι ο Ερμής, που επιτέλους επανέρχεται στην κανονική του πορεία και οι εξελίξεις των γεγονότων παίρνουν μπρος.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα Παρασκευή φίλε Ταύρε, είναι ερωτική και παιχνιδιάρα για σένα. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα πολύ ευνοϊκό και με προοπτικές εξέλιξης. Το αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζει το νέο φεγγάρι με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου φέρνει ευχάριστα ξαφνικά ερωτικά σκιρτήματα αλλά και καινούργιες ενασχολήσεις με χόμπι. Ο Ερμής που επιτέλους επιστρέφει στην κανονική του πορεία ανεβάζει τον ερωτισμό και τονίζει την ανέμελη και αισιόδοξη στάση ζωής που έχεις υιοθετήσει πρόσφατα.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Μια Νέα Σελήνη σχηματίζεται σήμερα αγαπημένε μου Δίδυμε στο ζώδιο της Παρθένου που σε επηρεάζει άμεσα ως μεταβλητό ζώδιο που είσαι. Παρασκευή είναι κι εσύ προτιμάς να μείνεις στο σπιτάκι σου και να χαλαρώσεις κάνοντας κάτι διαφορετικό από ότι συνηθίζεις. Το θετικό τρίγωνο του Ουρανού με τα Φώτα σε φέρνει σε αρμονία με το οικογενειακό περιβάλλον και ο Ερμής που επιστρέφει στη ορθή πορεία αποκαθιστά παλιότερες αντιπαραθέσεις και προστριβές με τους οικείους σου.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπητέ μου Καρκίνε σήμερα Παρασκευή και ένα νέο φεγγάρι ξεκινά να δημιουργείται στον ουρανό. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, είναι πολύ θετική προς εσένα γιατί αυξάνει τα επικοινωνιακά ταλέντα που δεν τα έχεις ιδιαίτερα αναπτυγμένα. Καινούργιες επαφές και γνωριμίες με ευχάριστες ειδήσεις και συναναστροφές έρχονται καθώς τα Φώτα σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ουρανό. Ο Ερμής που επιτέλους επιστρέφει στην ορθή του πορεία επαναφέρει στην τάξη και τακτοποιεί όλες τις εκκρεμότητες που προήλθαν από προηγούμενη κακή συνεννόηση με το περιβάλλον.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Λέοντα μου αγαπημένε σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα σημαίνει ένα νέο επαγγελματικό-οικονομικό άνοιγμα. Είναι Παρασκευή και το αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα θέματα της καριέρας με ξαφνική άνοδο και καταξίωση. Τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά θα δεις να ανθίζουν και σε αυτό θα βάλει το χεράκι του ο Ερμής που επιτέλους επανέρχεται σε ορθή τροχιά.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Μια Νέα Σελήνη σχηματίζεται σήμερα αγαπημένε Παρθένε στο ζώδιο σου. Ένα νέο προσωπικό ξεκίνημα με επέκταση και άνοιγμα οριζόντων σε περιμένει. Είναι Παρασκευή και τα Φώτα σχηματίζουν αρμονικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Φαίνεται να έχεις πάρει ήδη τον δρόμο για ένα ταξίδι, που θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις, θα αποκτήσεις εμπειρίες και θα χαρείς τον έρωτα. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής επιτέλους επανέρχεται σε ορθή πορεία και παίρνουν μπρος όλοι οι τομείς που σε ενδιαφέρουν και που μέχρι τώρα σκάλωναν.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Ζυγέ μου, σήμερα είναι Παρασκευή και ένα νέο φεγγάρι σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου. Η Νέα Σελήνη σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Έχεις αντιληφθεί το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου και τα κουτσομπολιά, παρόλο που δεν είναι πάντα για κακό. Το τρίγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό, σε κάνει τυχερό στις άτυχες συγκυρίες. Αυξάνεται η διαίσθηση και μπορείς να αποφύγεις οτιδήποτε τοξικό, αρνητικό που κινείται γύρω σου. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, διακόπτει τις σκέψεις για το παρελθόν και εξαλείφει τους προβληματισμούς.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Παρασκευή σήμερα κι εσύ Σκορπιέ μου αγαπημένε, νιώθεις την αισιοδοξία να σε κατακλύζει. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ευνοϊκό για σένα ζώδιο της Παρθένου, σε κάνει φιλόδοξο, επικοινωνιακό εξωστρεφή και με φρέσκα σχέδια για το μέλλον. Το αρμονικό τρίγωνο των Φώτων με τον Ουρανό, φέρνει συμμάχους και συμπαραστάτες που τάσσονται υπέρ των στόχων σου. Ο Ερμής επιτέλους επανέρχεται στην κανονική ορθή πορεία και σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδια που καθυστερούσαν.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Τοξότη αγαπημένε, σήμερα είναι Παρασκευή και μια Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα σημαίνει επαγγελματικές ενάρξεις και ανοίγματα στον τομέα της καριέρας. Τις ευνοϊκές συνθήκες στην δουλειά έρχεται να επιβεβαιώσει το θετικό τρίγωνο του Ουρανού με τα Φώτα που δείχνει την αρμονική συνεργασία με τους συναδέλφους. Είναι σχήμα οξύμωρο, αλλά η καθημερινή ρουτίνα είναι πηγή έμπνευσης. Ο Ερμής που επιστρέφει στην ορθόδρομη πορεία επισπεύδει τις εξελίξεις στην δουλειά, με την επιτυχία να είναι στο δρόμο.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα φίλε μου Αιγόκερε στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ταξιδιάρικη και αισιόδοξη για σένα. Είναι Παρασκευή και το καινούργιο φεγγάρι φέρνει προοπτικές προσωπικής ανάπτυξης, ευημερίας, ευδαιμονίας και ευτυχίας. Το θετικό τρίγωνο των Φώτων με τον Ουρανό είναι πολύ ευνοϊκό, αισιόδοξο και ερωτικό. Να αναμένεις σημαντική πρόοδο στην σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφο. Ο Ερμής που επιτέλους επιστρέφει σε ορθή τροχιά, προωθεί τα μελλοντικά σχέδια και την υλοποίηση ενός μακρινού ταξιδιού.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Με την Νέα Σελήνη να σχηματίζεται σήμερα Παρασκευή φίλε μου Υδροχόε, στο ζώδιο της Παρθένου, σε διακατέχει η επιθυμία να κάνεις μια νέα αρχή στον ψυχισμό σου πατώντας το κουμπί της επανεκκίνησης. Οι εμπειρίες που έχεις αποκομίσει από το παρελθόν σε έχουν κάνει περισσότερο σοφό. Ο σχηματισμός του ευνοϊκού τριγώνου που κάνουν τα Φώτα με τον Ουρανό, σε κλείνει μέσα, όμως εσύ απολαμβάνεις αυτό που έχεις ανάγκη, δηλαδή την θαλπωρή και την ασφάλεια. Ο Ερμής που επιτέλους επιστρέφει στην ορθή του πορεία, σε απαγκιστρώνει από το παρελθόν που στράγγιζε την ενέργεια.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ Ιχθύ, Παρασκευή σήμερα και βλέπουμε να σχηματίζεται μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Μπαίνουν στο μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες για να τις παρατηρήσεις και να δεις τι σου προσφέρουν. Ξεκινά ένας νέος κύκλος σε αυτό τον τομέα, με το θετικό τρίγωνο των Φώτων προς τον Ουρανό που φέρνει γερό ξεσκαρτάρισμα. Η απομάκρυνση των τοξικών ανθρώπων από την ζωή σου είναι οριστική. Ο Ερμής που επιτέλους επανέρχεται σε ευθεία πορεία, φέρνει καινούργια άτομα που σου αναπτερώνουν το ηθικό.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.