Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

0
25

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Ο Ήλιος σήμερα συναντά τον Ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου και είναι ασυγκράτητη η διάθεση για επικοινωνία και επίλυση καταστάσεων του παρελθόντος. Προσοχή στην υπερανάλυση, την κτητικότητα και τον εγωισμό!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, φτάσαμε στα μισά της εβδομάδας και η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων που βρίσκεται κάνει την μέρα ευχάριστη, ξεχωριστή και αποσπασματική. Καταπιάνεσαι με πολλά με αποτέλεσμα να μένουν όλα ημιτελή, αφού η προσοχή σου αυτομάτως στρέφεται αλλού. Ο Ήλιος συμπορεύεται μαζί με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή που κινείται ανάδρομος, στο ζώδιο της Παρθένου. Προσπαθεί να σου βάλει τάξη στην αταξία και πρόγραμμα που δύσκολα θα τηρήσεις.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα φτάσαμε αισίως στην Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Τα χρήματα είναι ο τομέας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και το μυαλό σου λειτουργεί με χίλιες στροφές ψάχνοντας τρόπο να τα αυγατίσεις. Ο Ήλιος παρέα με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει άρωμα παρελθόντος και ανθρώπους από τα παλιά που σε προσεγγίζουν ξανά.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπημένε μου Δίδυμε, Τετάρτη σήμερα και η εβδομάδα έφθασε στη μέση. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στις παρέες. Δείχνεις συναισθηματικός ευαίσθητος και προσιτός. Ο Ήλιος συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου και παρόλο που θέλεις έξοδο και δράση ως Δίδυμος, επιλέγεις να μείνεις μέσα περιμένοντας την επίσκεψη ενός πολύ αγαπημένου προσώπου που έχεις να δεις καιρό.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπημένε μου Δίδυμε, Τετάρτη σήμερα και η εβδομάδα έφθασε στη μέση. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στις παρέες. Δείχνεις συναισθηματικός ευαίσθητος και προσιτός. Ο Ήλιος συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου και παρόλο που θέλεις έξοδο και δράση ως Δίδυμος, επιλέγεις να μείνεις μέσα περιμένοντας την επίσκεψη ενός πολύ αγαπημένου προσώπου που έχεις να δεις καιρό.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Λέοντα μου αγαπημένε, μεσοβδόμαδα Τετάρτης και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μια πολύ θετική μέρα για σένα με συναντήσεις και μετακινήσεις με τους φίλους που σε περιμένουν. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής συνταξιδεύουν στην Παρθένο και σε πιάνουν ανασφάλειες και εκεί που είχες φτιάξει την διάθεση, αμέσως την χαλάς, σκεπτόμενος τα έξοδα και τα χρήματα που δεν σε φτάνουν.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Παρθένε μου αγαπημένε, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων στρέφει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου στην κορυφή της επαγγελματικής καταξίωσης και στους ανώτερους ιεραρχικά. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκονται πιασμένοι από το χέρι στο ζώδιο σου, αυξάνουν πολύ περισσότερο την ευγλωττία την ευφυία και την καπατσοσύνη σου. Παρόλο που είσαι εσωστρεφές άτομο και δεν προάγεις τον εαυτό σου, εδώ ο Ήλιος σε βοηθά να αναδειχθείς και να διαφημιστείς.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη βρίσκεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων που σε ωθεί σε περιπέτειες σε διασκεδάσεις εξωστρέφεια και ταξίδια. Αυτές είναι οι ανάγκες σου την δεδομένη στιγμή και παλεύεις να τις καλύψεις. Από την άλλη όμως ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, σε καθηλώνουν μέσα φέρνοντας στο νου αναμνήσεις περασμένων μεγαλείων που έκανες ότι ήθελες χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Σκορπιέ μου αγαπημένε, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη που κινείται στους επικοινωνιακούς Διδύμους σου στερεί την επικοινωνία αφού διασχίζει τον 8ο οίκο του χάρτη σου. Σε εσένα φέρνει εσωστρέφεια και η μόνη επικοινωνία που αποζητάς είναι με τον εαυτό σου. Ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή πιασμένοι από το χέρι προσπαθούν να σε τραβήξουν έξω να συναντήσεις φίλους και να κοινωνικοποιηθείς άλλα είναι δύσκολο.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Τοξότη αγαπημένε, φθάσαμε στο μέσο της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στους πολυπράγμονες Διδύμους που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το δικό σου. Η προσοχή σου στρέφεται στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Δείχνεις ενδιαφέρον αλλά τελικά μόνο μιλάς. Πρέπει να ακούς κιόλας τον συνομιλητή σου. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου, επαναφέρουν στο προσκήνιο θέματα καριέρας με αναθεωρήσεις στόχων και φιλοδοξιών.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στους αεικίνητους Διδύμους φέρνοντας στο προσκήνιο προβλήματα της καθημερινότητας. Όσο εσύ προσπαθείς να βάλεις τάξη και πρόγραμμα τόσο εμφανίζονται αγγαρείες και δεν προλαβαίνεις. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σου ταιριάζουν και με την συνάντηση τους φροντίζουν για την επέκταση των οριζόντων και την προσωπική σου ανάπτυξη.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στους αέρινους Διδύμους που είναι για το ζώδιο σου η καλύτερη θέση. Με ερωτική διάθεση ιδιαίτερα τονισμένη και την λίμπιντο στα ύψη θα περάσεις απίστευτα καλά. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο από την Παρθένο, εφιστούν την προσοχή στα οικονομικά που αρχίζεις να μετράς ένα-ένα για να δεις τελικά αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα και να κάνεις τις ατασθαλίες σου.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Φίλε μου Ιχθύ, με την Σελήνη να κινείται σήμερα Τετάρτη, στο ζώδιο της επικοινωνίας, στους αειθαλείς Διδύμους, εσύ θέλεις να κουρνιάξεις στην φωλίτσα του σπιτιού και να μην πας πουθενά. Η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια σε γεμίζει περισσότερο από το να βγεις έξω και να κουραστείς στην πολυκοσμία. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνουν πρόσωπα από το παρελθόν που έχεις να δεις καιρό και χαίρεσαι.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.