Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου;

Τι να μας περιμένει;

0
23

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Ανάδρομο Ερμή και τον Δία, όπου προσφέρει τυχερές ευκαιρίες μέσω ειδήσεων, επαφών, γνωριμιών… Είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει ένα σχέδιο του παρελθόντος. Η Αφροδίτη, επανέρχεται σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα, σταδιακά αποκαθίστανται οι συνθήκες σε αισθηματικά – οικονομικά!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και νιώθεις πληρότητα, επάρκεια τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε συναισθηματικό. Σε βοηθά και ο Δίας που βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα με αύξηση των οικονομικών πόρων. Το αρμονικό τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία φέρνει πίσω τα χρήματα που είχες δανείσει, ή σου επιστρέφουν στην δουλειά τα δεδουλευμένα. Η Αφροδίτη παύει να είναι ανάδρομη και μπαίνει σε κανονική τροχιά σβήνοντας τα ίχνη του παρελθόντος.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά και η Σελήνη από το ζώδιο σου σε κάνει κυκλοθυμικό με συναισθηματικές διακυμάνσεις. Τελικά δεν ξέρεις τι θέλεις. Ο Δίας που βρίσκεται κι αυτός στο ζώδιο σου σε κάνει λίγο επιπόλαιο. Ευτυχώς το ευεργετικό τρίγωνο του φιλοξενούμενου σου Δία με τον ανάδρομο Ερμή σε προσγειώνει στην πραγματικότητα. Συναναστρέφεσαι κάποια άτομα από το παρελθόν που ξαναμπαίνουν στην ζωή σου, ενώ η Αφροδίτη παύει να κινείται ανάδρομα. Λίγο αντιφατικές οι ενέργειες για σένα που το παρελθόν σε κυνηγά από παντού.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Φίλε Δίδυμε, στο ξεκίνημα της η εβδομάδα βρίσκει την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, που δεν είναι ιδανική και χαρούμενη θέση για σένα. Είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου και θέλεις την μοναχικότητα. Με τον Δία στο πίσω μέρος του χάρτη σου δεν έχεις τίποτα να σε φοβίζει αφού διαθέτεις ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Ο ανάδρομος Ερμής τριγωνίζει τον Δία φέρνοντας θετικές εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ενώ η Αφροδίτη σταματά την ανάδρομη πορεία της ξεμπλοκάροντας την επικοινωνία.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπημένε μου Καρκίνε η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου που είναι μια ιδανική θέση για σένα. Αποφασίζεις να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου και να συζητήσεις γύρω από τα κοινωνικά θέματα. Το θετικό τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία, φέρνει λόγια ευχάριστα και ταύτιση απόψεων. Οι συζητήσεις κυλούν αρμονικά. Παράλληλα η Αφροδίτη αλλάζει φορά και επανέρχεται στην ορθόδρομη πορεία της αποκαθιστώντας την χαμένη σου αυτοεκτίμηση.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα με την Δευτέρα και την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Δεν σταματά το μυαλό σου να στριφογυρίζει στην δουλειά και στην καριέρα που επιθυμείς να κατακτήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και σε ευνοεί εκτός από τα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Έχεις και άλλο λόγο να χαρείς αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, γυρίζει επιτέλους σε ορθή φορά. Τέλος στις καθυστερήσεις στα ερωτικά και στις δεύτερες σκέψεις.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα αρχίζει η εργάσιμη εβδομάδα κι εσύ ήδη κάνεις ταξίδια νοερά με το μυαλό σου σε μακρινούς προορισμούς. Η Σελήνη που κινείται στον Ταύρο σε απογειώνει σε γεμίζει ενέργεια και ζωντάνια. Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Δία, βοηθάει την κατάσταση και εκπληρώνει τις επιθυμίες σου. Η Αφροδίτη από την άλλη παύει την ανάδρομη πορεία και θα δεις ότι ξεκολλούν τα πράγματα σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και είσαι μέσα στα νεύρα και την μυστικοπάθεια. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει την ενέργεια προς τα μέσα και νιώθεις να πνίγεσαι. Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία, που βοηθά λίγο την ψυχολογία σου και μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τις δυσκολίες της ημέρας. Σε σώζει η Αφροδίτη που γυρίζει επιτέλους ορθόδρομη και σε τραβά από την κατήφεια και τον πεσιμισμό, αναπτερώνοντας το ηθικό σου.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Δευτέρα ξεκινά η νέα εργάσιμη εβδομάδα κι επικεντρώνεσαι στα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και έχουν λόγο στην ζωή σου με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και να σε εστιάζει εκεί. Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον Δία, σε βοηθά να αναπτύξεις καλύτερη σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Πρώτα πρέπει να τους κάνεις να νιώσουν οικεία και φιλικά μαζί σου. Η Αφροδίτη επιστρέφει στην κανονική της πορεία και τα επαγγελματικά ξεμπλοκάρουν και βγαίνουν από την αδράνεια.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Το μυαλό σου είναι απορροφημένο στην δουλειά και στις υποχρεώσεις. Δεν το συνηθίζεις γενικότερα και γι’ αυτό σου βγαίνει άθελα η γκρίνια. Το όμορφο τρίγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία, μπορεί να σε βγάλει από την μιζέρια και να δεις τις αγγαρείες με θετικό μάτι. Είναι αυτές που θα σε αναδείξουν στους ανωτέρους μόλις τις τελειώσεις. Η Αφροδίτη από την άλλη επιστρέφει στην ορθόδρομη φάση και επιτυγχάνεις τους στόχους σου.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα μια νέα εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Πιο θετική θέση για σένα δεν θα μπορούσε να υπάρχει την πρώτη μέρα της εβδομάδας. Είναι μια ευχάριστη Δευτέρα που πετυχαίνεις την ανεμελιά την διασκέδαση και την κοινωνικότητα. Αν βρίσκεσαι σε διακοπές περνάς υπέροχα και σε βοηθούν επιπλέον ο Δίας που σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή. Η Αφροδίτη γυρνώντας ορθόδρομη προσπαθεί να σε συμμαζέψει από οικονομικές σπατάλες.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε, μια Δευτέρα ανιαρή και πληκτική σε περιμένει με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Κλείνεσαι στο σπίτι προφανώς για να ξεκουραστείς μετά από μια δύσκολη μέρα στην δουλειά. Το αρμονικό τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία, βοηθά να ανέβει η ψυχολογική διάθεση ώστε να ασχοληθείς με τις οικογενειακές υποχρεώσεις χωρίς να γκρινιάζεις. Η Αφροδίτη επιτέλους γυρίζει ορθόδρομη και αποκαθιστά σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Ιχθύ μου αγαπημένε, Δευτέρα σήμερα και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου σε βάζει στη πρίζα για βόλτες, μετακινήσεις και επαφές με γνωστούς συγγενείς και φίλους. Που θα πας και που θα καταλήξεις δεν ξέρεις. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία, σου δίνουν την λύση και σε βοηθούν. Ένα άτομο από το παρελθόν επανέρχεται μάλλον για συνεργασία. Η Αφροδίτη παύει την ανάδρομη πορεία της και γυρίζει στην κανονική τροχιά για να φέρει εξελίξεις στη καθημερινότητα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.