Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

0
18

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Το πρωινό της Κυριακής ξεκινά με βαριά διάθεση, αφού η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και δεν λείπουν τα αρνητικά ένστικτα! Από το απόγευμα η Σελήνη από τον Ταύρο, μας αποφορτίζει και έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφες και χαλαρές στιγμές με ότι αγαπάμε περισσότερο!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Κριέ μου αγαπημένε, έφτασε η Κυριακή μέρα χαράς και ξεκούρασης. Η Σελήνη το πρωί συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο σου και εστιάζεις το ενδιαφέρον στα πολύ προσωπικά σου θέματα. Το τετράγωνο της Σελήνης όμως με τον Πλούτωνα, σου δημιουργεί άγχος για την δουλειά και για τα επαγγελματικά, εξαιτίας της πίεσης που δέχεσαι από τους ανωτέρους. Από το απόγευμα και έπειτα που η σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο, αρχίζεις να σκέφτεσαι και τα οικονομικά.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα ξημέρωσε Κυριακή και η διάθεσή σου είναι πεσμένη. Όλο το πρωινό θέλεις να το περάσεις στο κρεβάτι, να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από τον Κριό με τον Πλούτωνα, δυσχεραίνει την κατάσταση θέτοντας εμπόδια σε στόχους, σε ταξίδια, μειώνοντας ακόμη περισσότερο την αισιοδοξία. Από το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, την καλοδέχεσαι στο δικό σου, ανεβαίνει η διάθεση και η επιθυμία σου να βγεις έξω επανέρχεται.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Κυριακή σήμερα και είσαι μέσα στην καλή χαρά και την εξωστρέφεια. Από το πρωί που η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, εσύ έχεις σηκωθεί και ετοιμάζεσαι για να συναντήσεις τους φίλους. Το τετράγωνο της Σελήνης όμως με τον Πλούτωνα, θα εμποδίσει αυτά τα σχέδια. Θα φέρει άγχος και μία δυσθυμία στην διάθεσή σου. Ένα οικονομικό θέμα είναι το πρόβλημά σου, το οποίο το σέρνεις έως το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε μου αγαπημένε Καρκίνε, για σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, νιώθεις σαν να μην είναι αργία, αφού το μυαλό σου βρίσκεται στην εργασία σου. Το δύσκολο τετράγωνο που κάνει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, δείχνει την πίεση που σου προκαλεί ο συνεργάτης, ή ο συνέταιρος. Μετά το απόγευμα που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, παίρνεις τα πάνω σου. Η διάθεση αλλάζει, παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους και κανονίζεις έξοδο μαζί τους.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, Κυριακή ξημέρωσε σήμερα, όπου την περίμενες πώς και πώς για να αποδράσεις από την ρουτίνα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα κι ενώ εσύ κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει. Οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στη δουλειά δεν θα σε αφήσουν να γλεντήσεις όπως θα ήθελες. Ακόμα και το απόγευμα που η Σελήνη θα μετακομίσει στον Ταύρο θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με την καριέρα τα επαγγελματικά και τις ευθύνες που έχεις φορτωθεί στην πλάτη σου.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπημένε μου Παρθένε, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, τις πρωινές ώρες σου ρίχνει την διάθεση και δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι για κανένα λόγο. Το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα μπλοκάρει την επιθυμία σου για διασκέδαση και ανεμελιά, αφού σκέφτεσαι μόνο τα οικονομικά. Από το απόγευμα αλλάζεις στάση ζωής και το φιλοσοφείς αλλιώς, με την Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο που σου ανεβάζει την διάθεση.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ξημέρωσε Κυριακή και νιώθεις πως είσαι έτοιμος να αδράξεις την μέρα και να έρθεις σε επαφή με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που σε καθηλώνει στο σπίτι και σε υποχρεώνει να ασχοληθείς με την οικογένεια και να αφήσεις τις εξόδους σου. Αυτό θα συμβεί τις πρωινές ώρες, αλλά και το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Ταύρο, η πεσμένη διάθεση θα πέσει περισσότερο αφού τη σκέψη σου μονοπωλεί η επίλυση των οικονομικών προβλημάτων.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη τις πρωινές ώρες κινείται στον Κριό, εσύ θα ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού, με την καθαριότητα και με την τακτοποίηση. Το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, φέρνει εμπόδια στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις. Δεν επιθυμείς να βγεις από το σπίτι. Από το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Ταύρο, θα σε πιάσει η εξωστρέφεια, η επιθυμία για κοινωνικοποίηση και τότε θα πάρεις τους δρόμους για βόλτα.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Φίλε μου Τοξότη, είσαι πάντα αισιόδοξος, χαρούμενος και εκπέμπεις θετική αύρα, όπως οι Κυριακές. Έτσι και σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στον Κριό, εσύ θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να πας εκδρομή και να περάσεις καλά. Το δύσκολο τετράγωνο της όμως με τον Πλούτωνα, σε αναγκάζει να μείνεις μέσα λόγω οικονομικής στενότητας. Ακόμα και το απόγευμα που η Σελήνη θα εισέλθει στον Ταύρο, η σκέψη σου παραμένει στα λεφτά, στη δουλειά και στις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου φίλε Αιγόκερε, σήμερα ξημέρωσε η Κυριακή, πού την έχεις συνδυάσει με σπίτι, θαλπωρή, ξεκούραση, χαλάρωση και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Η Σελήνη από τον Κριό, σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στο ζώδιό σου και φαίνεται ότι εσύ ο ίδιος βάζεις τα εμπόδια στεναχωρώντας τους ανθρώπους που σε αγαπούν. Το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Ταύρο, αποζητάς την διασκέδαση, την έξοδο και την καλοπέραση, περισσότερο για να βουλώσεις το στόμα κάποιου.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα ξημέρωσε Κυριακή και από το πρωί κάνεις ετοιμασίες να βγεις, να πας βόλτα, να συναντήσεις άτομα που έχεις καιρό να δεις και να κοινωνικοποιηθείς. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ενώ εσύ επιθυμείς να κάνεις όλα αυτά, εμποδίζεσαι από προβλήματα του παρελθόντος που ξεπηδούν χαλώντας την μέρα σου. Πέφτει η διάθεση, μειώνεται η ενέργεια και όσο φτάνουμε προς το απόγευμα, θέλεις να μείνεις στο σπίτι. Η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο το απόγευμα, που δείχνει ότι πρέπει να ασχοληθείς με την οικογένεια.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, η σκέψη και το ενδιαφέρον σου εστιάζονται στα χρήματα. Σε απασχολεί να κατοχυρώσεις ότι έχεις αποκλειστικά δικό σου και σου προσδίδει ασφάλεια. Το δύσκολο όμως τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, σε κάνει ιδιαίτερα εγκρατή, σε ότι αφορά τους στόχους και τσιγκουνεύεσαι να κάνεις μεγάλα όνειρα. Από το μεσημέρι και έπειτα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Ταύρο, αλλάζεις απόψεις, αλλάζεις σκέψεις. Η διάθεση να συναντήσεις τα άτομα που αγαπάς είναι ιδιαίτερα τονισμένη, κι ας ξοδέψεις κατιτίς επιπλέον.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.