Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 3 Νοεμβρίου;

Τι να μας περιμένει;

0
99

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Σήμερα με την Σελήνη στον Ιχθύ, θα πρέπει να απομακρυνθούμε από τις κοινωνικές μας συναναστροφές και δραστηριότητες! Τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας, είμαστε πιο ευαίσθητοι και πετυχαίνουμε, ακολουθώντας την διαίσθηση μας!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση Ήλιου-Δία φέρνει διλήμματα σχετικά με θέματα που αφορούν τις αξίες και τα χρήματα. Ενδέχεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις πάνω σε θέματα αξιών και το πως αυτές διαμορφώνουν την οικονομική σου κατάσταση. Πιθανόν οι σπατάλες να ήταν πολλές και αυτό σε οδηγεί σε μια αναδιάρθρωση του προϋπολογισμού, αλλά και στο πως κοστολογείς γενικότερα τη ζωή σου, δηλαδή που “ξοδεύεσαι” και για ποιους. Ίσως την απάντηση να τη βρεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και στο σπίτι.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, ο Ήλιος από τον Σκορπιό και ο Δίας από το ζώδιο σου μπορεί να υποδηλώνει διλήμματα σχετικά με τον τρόπο που ο εαυτός σου εναρμονίζεται με σχέσεις και συνεργασίες. Θέλεις να βγάλεις προς τα έξω μια ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητα αλλά φαίνεται να μην σε αφήνουν οι άλλοι με την ισχυρή τους επιρροή. Από τη μία θες να είσαι αυτόνομος και από την άλλη έχεις ανάγκη για σταθερότητα. Κάποιος από τον καθημερινό σου περίγυρο ίσως σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τις σκέψεις σου.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση Ήλιου-Δία, φέρνει μια ανισορροπία ανάμεσα σε ζητήματα σωματικής υγείας και ευεξίας με την ψυχική κατάσταση, πνευματικότητα και εσωτερική εξέλιξη. Ενδέχεται να αναρωτιέσαι αν ο τρόπος ζωής σου βοηθάει στην καλή ψυχολογική σου κατάσταση, και μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις ώστε να κόψεις κακές συνήθειες, να φτιάξεις τη διατροφή σου, να γυμναστείς περισσότερο και να απομακρυνθείς από τοξικές καταστάσεις. Αναγνωρίζεις την αξία σου, ώστε να βάλεις μπρος για τη φροντίδα του εαυτού σου.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση Ήλιου – Δία, δείχνει αμφιταλαντεύσεις σχετικά με τη δική σου δημιουργική έκφραση και την ανάγκη για συμμετοχή σε ομάδες, φιλίες και κοινωνική συνεισφορά. Πιθανόν να έρχεται σε αντίθεση το ένα με το άλλο και εσύ να μπερδευτείς ως προς το ποια κατεύθυνση σου ταιριάζει περισσότερο. Ο προσωπικός σου δρόμος ή ο συλλογικός για το κοινό καλό. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις την ανθρωπιστική οδό στη δημιουργικότητα σου και να ασχοληθείς με έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Δία από τα ζώδια του Σκορπιού και του Ταύρου ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια θέματα οικογένειας και καριέρας, στα οποία υπάρχει μια διένεξη. Οι ανάγκες της οικογένειας σου και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες για ανέλιξη δεν μπορούν να συμβιβαστούν και αυτό δημιουργεί εντάσεις. Μια άλλη περίπτωση είναι ότι η δημόσια εικόνα δεν έχουν καμία σχέση με το άτομο που πραγματικά είσαι στο σπίτι. Όλο αυτό σου δημιουργεί μελαγχολία και τάσεις απομόνωσης σήμερα.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπημένε μου Παρθένε, η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Δία από τα ζώδια του Σκορπιού και του Ταύρου μπορεί να δημιουργήσει αντιφάσεις στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την πνευματικότητα, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους και ανταλλάζεις τις απόψεις σου. Μπορεί να εκφράζεσαι με τρόπο που δείχνει διάθεση υπερβολής σε κάποιες περιπτώσεις. Ασχολείσαι ιδιαίτερα με τον τομέα των φιλικών σου σχέσεων σήμερα οπότε είναι πιθανό οι συγκρούσεις να εντοπίζονται με τους φίλους σου.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου- Δία, φέρνει αμφιταλαντεύσεις στα οικονομικά ζητήματα. Πιθανόν εσύ και ο σύντροφος σου έχετε διαφορετικές απόψεις ως προς τη διαχείριση των πόρων και των χρημάτων σας κι αυτό σας φέρνει σε συγκρούσεις. Έχετε διαφορετική αντίληψη ως προς τις αξίες της ζωής γενικότερα και αυτό δημιουργεί συναισθηματικές εντάσεις. Μια άλλη περίπτωση είναι να έρχεσαι εσύ ο ίδιος σε σύγκρουση με τον εαυτό σου. Αυτό ίσως οφείλεται σε κάποιο γεγονός που συμβαίνει στον χώρο εργασίας και σε αποσυντονίζει.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου- Δία, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανταγωνισμού και αντιζηλίας ανάμεσα σε σένα και στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, ιδίως ερωτικές και επαγγελματικές. Έχεις μεγάλη ανάγκη για ισορροπία αλλά αυτό δεν συμβαδίζει με τη δική σου έντονη προσωπικότητα. Το βρίσκεις δύσκολο να κάνεις συμβιβασμούς και θέλεις να περνάει το δικό σου. Από την άλλη, έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου-Δία δηλώνει την ανάγκη να εξισορροπηθεί η σωματική σου ευεξία. Θα αντιληφθείς ότι η ψυχολογική σου κατάσταση επηρεάζει και τη σωματική σου και θα πρέπει να βρεις τρόπους να τα φέρεις και τα δύο σε αρμονία. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιου είδους εξυπηρετήσεις στους άλλους γιατί έτσι θα αισθανθείς κι εσύ πιο ήρεμος. Ο χώρος εργασίας μπορεί να συμβάλλει στην πνευματική σου αφύπνιση πάνω σε κάτι που σε απασχολεί.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου-Δία, αφορά θέματα ενσωμάτωσης σε ομάδες ως μέλος ενός κοινωνικού συνόλου. Επιθυμείς την κοινωνική αναγνώριση, τη φιλία και τη συνεργασία και διοχετεύεις μεγάλο μέρος του χρόνου ώστε να μην είσαι “στην απ’ έξω”. Χρειάζεται να ξαναθυμηθείς τους δικούς σου στόχους και όνειρα και να κάνεις σχέδια για τη δική σου βελτίωση και ανάπτυξη. Ίσως οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου να σε βάλουν πάλι στο σωστό μονοπάτι που θέλεις να ακολουθήσεις.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου-Δία, φέρνει διλήμματα σχετικά με την ανάγκη σου για κοινωνική καταξίωση και τον χρόνο σου με την οικογένεια σου. Η ανάγκη σου για επαγγελματική ανέλιξη είναι πολύ μεγάλη και θέλεις να πετύχεις σπουδαία πράγματα, ωστόσο το σπίτι σου σε χρειάζεται κι εσύ θα ήθελες να έχεις χρόνο για όλους. Οι δεσμεύσεις της επαγγελματικής σου ζωής λειτουργούν ως βαρίδια στα πόδια σου και δε σε αφήνουν να έρθεις κοντά με τους αγαπημένους σου. Βρες τρόπους για να βελτιώσεις τον χώρο εργασίας.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, η αντίθεση του Ήλιου- Δία, σχετίζεται με θέματα ταξιδιών, εκπαίδευσης και πνευματικών οριζόντων. Ενδέχεται να έχεις την ανάγκη για κάτι ανώτερο όσον αφορά την πνευματική σου εξέλιξη αλλά να είσαι καθηλωμένος σε μια πιο πρακτική και πεζή καθημερινότητα, και όλο αυτό να σου δημιουργεί ένταση. Αναγνωρίζεις ότι χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα παραπέρα και να δικτυωθείς, ώστε να ανεβείς πιο ψηλά σε μορφωτικό επίπεδο. Η δημιουργικότητα σου είναι στα φόρτε της οπότε αυτό θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις την ενέργεια σου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.