Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

0
145

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει σήμερα τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα! Ενώ προχωρούν με ταχύτητα φωτός οι επικοινωνίες μας, δεν λείπουν και τα σκάνδαλα αλλά και το παρασκήνιο. Πιο προσεχτικοί πρέπει να σταθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Κριέ μου αγαπημένε για σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και δημιουργεί την ανάγκη για να βγεις μπροστά, να κάνεις καινούργια πράγματα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για επαγγελματικά ανοίγματα αλλά και προσωπικά. Η Σελήνη, σου δίνει το εισιτήριο της κοινής αποδοχής από τους άλλους, αφού είσαι περισσότερο δεκτικός, προσιτός και συμπαθής. Η επερχόμενη αυριανή Έκλειψη στον τομέα των οικονομικών, σου εφιστά την προσοχή ώστε να μην πάρεις αποφάσεις και λειτουργήσεις παρορμητικά, βιαστικά κάτι που κάνεις συνήθως.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή και η αυριανή Έκλειψη στο ζώδιο σου έχει αρχίσει να σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο. Η ενέργεια μειώνεται και νιώθεις αρκετά κουρασμένος. Η Σελήνη που κινείται στον Κριό και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου δημιουργεί έντονο στρες, δεν μπορείς να χαλαρώσεις, είσαι απαισιόδοξος και βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Να ξέρεις ότι οι αλλαγές που έρχονται όσο και αν σε ξεβολεύουν είναι απαραίτητες για να φύγει το φθαρμένο και να μπει το νέο στην ζωή σου που θα σε εξελίξει.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή και παραμονή της Έκλειψης η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Μπορείς να συναντήσεις φίλους να συζητήσεις μαζί τους για τα μελλοντικά σου σχέδια, να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος, προτού νιώσεις την επιρροή της αυριανής Έκλειψης που θα ρίξει την διάθεση και την ενεργητικότητα σου. Βάλε στην σκέψη σου ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης, γιατί θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις ένα μεγάλο κύκλο και να σχεδιάσεις εκ νέου την ζωή σου.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στον Κριό, καταλαμβάνοντας το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου. Η μέρα κρίνεται απαιτητική, δύσκολη και χρειάζεται υπομονή και επιμονή, κυρίως στον τομέα της καριέρας. Η αυριανή Έκλειψη σε προετοιμάζει για να επιδιώξεις τις απαραίτητες συμμαχίες στην δουλειά και να δημιουργήσεις ένα κλίμα αλληλεγγύης που θα σε βοηθήσει να στεφτούν με επιτυχία οι φιλοδοξίες σου. Οραματίζεσαι μια αλλαγή, είσαι μπροστά στο καινούργιο και τίποτα δεν σε εμποδίζει!

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπημένε μου Λέοντα, για σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται στο φιλικό ζώδιο του Κριού και μπορείς να εκμεταλλευτείς την μέρα για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να φιλοσοφήσεις την ζωή, να αποκτήσεις ευρύτερη οπτική για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και να αναπτυχτείς ξεφεύγοντας από την ρουτίνα και τις βαρετές συζητήσεις. Οι σπουδές και τα ταξίδια είναι ένας τρόπος για να εξελιχθείς. Αυτά θα γίνουν τα εφόδια για την αυριανή Έκλειψη που θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Παρθένε μου αγαπημένε, για σήμερα Παρασκευή, που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, προσπαθείς να εξιχνιάσεις πληροφορίες που λαμβάνεις από το περιβάλλον και με τις ευαίσθητες κεραίες που διαθέτεις, εντοπίζεις τις λεπτομέρειες. Όσοι προσπαθούν να σε αγχώσουν, να σε πιέσουν, τους απομακρύνεις διακριτικά από την ζωή σου και προτιμάς να μείνεις μόνος. Η αυριανή επερχόμενη Έκλειψη θα σε βγάλει από το τούνελ της ανασφάλειας και θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι για σένα.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Ζυγέ μου αγαπημένε, με την Σελήνη να κινείται σήμερα στο απέναντι ζώδιο του Κριού, η Παρασκευή γίνεται μέρα που βασική σου προτεραιότητα είναι οι άλλοι. Ενδεχομένως να υπάρξει κίνδυνος για σύγκρουση με ένα σημαντικό πρόσωπο, γιατί τείνεις να παίρνεις κάποιες καταστάσεις πολύ προσωπικά και να θίγεσαι με το παραμικρό. Χαλάρωσε γιατί η επερχόμενη αυριανή Έκλειψη θα σε πιέσει και δεν θέλεις να είσαι μόνος χωρίς την βοήθεια του σε ένα οικονομικό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί από το παρελθόν.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού που στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της δουλειάς. Μπορείς να κάνεις μια συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια ώστε να καταφέρεις να κλείσεις πολλές από τις εκκρεμότητες και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Καλό θα ήταν να προλάβεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, γιατί η αυριανή Έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντι σου, θα περιορίσει τον χρόνο που θα αφιερώσεις αποκλειστικά στους άλλους.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ μου Τοξότη, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη κινείται στο φιλικό ζώδιο του Κριού, καταλαμβάνοντας τον τομέα του χάρτη σου, που συμβολίζει έρωτα, καλοπέραση, διασκέδαση, χόμπι και ότι σε γεμίζει και σου προσφέρει ικανοποίηση. Η κοινωνικότητα είναι ανεβασμένη, τονίζεται η εκφραστικότητα, η γενναιοδωρία σου και απολαμβάνεις εξόδους. Εκμεταλλεύσου την θετική ημέρα γιατί η αυριανή Έκλειψη θα σε περιορίσει από τις απαιτήσεις της δουλειάς. Σε περιμένει ανάληψη ευθυνών και περισσότερων καθηκόντων.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού, η μέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια και στους αγαπημένους ανθρώπους που αποτελούν το θεμέλιο λίθο της ζωής σου. Είσαι αρκετά ευαίσθητος, με τονισμένο το αίσθημα της συμπόνοιας, της συμπαράστασης και της κατανόησης προς τους οικείους, αν και δεν θα λείψουν τάσεις κυκλοθυμίας και ευθιξίας. Ετοιμάσου για την αυριανή Έκλειψη που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις, δημιουργώντας αισιοδοξία.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Για σένα φίλε μου Υδροχόε, η σημερινή κίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, σημαίνει έντονη επικοινωνία και συζητήσεις με το στενό περιβάλλον. Αδέρφια, ξαδέρφια ή και γείτονες μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αλλά και τον χρόνο σου. Πρέπει οπωσδήποτε να καλύψεις τις ανάγκες όλων, να τους συμβουλέψεις, αφού αποζητούν την γνώμη σου. Η αυριανή επερχόμενη Έκλειψη θα σε περιορίσει από τις κοινωνικές δραστηριότητες και την σκυτάλη θα πάρει η οικογένεια που ζητά μερίδιο του χρόνου σου.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Ιχθύ μου αγαπημένε, για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, καταλαμβάνοντας τον τομέα που συνδέεται με τα οικονομικά σου, τα χρήματα, ότι σου ανήκει και έχεις αποκτήσει με κόπους και θυσίες. Η ανασφάλεια έχει τρυπώσει στην καρδιά σου και προσπαθείς διακαώς να κρατήσεις τα κεκτημένα σου από φόβο μη σου λείψει η καλοζωία. Όσο και αν φυλάγεσαι από περιττές δαπάνες, η αυριανή Έκλειψη θα σε κάνει να ξοδέψεις για μετακινήσεις ,ή την επισκευή του μεταφορικού μέσου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.