Home Η Ατζέντα της μέρας Ζώδια Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

0

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Μέρα δράσης, πρωτοβουλίας και ικανοποίησης επιθυμιών που οι ρίζες τους ανήκουν στο παρελθόν! Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού σε τρίγωνο με την Ανάδρομη Αφροδίτη, χαρίζει αυθορμητισμό, ενθουσιασμό και ανάγκη για πρωτοβουλίες που θα μας φέρου κοντά με άτομα του χτες. Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Κριός 21/03 – 20/04

και σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τις προσωπικές σου ανάγκες. Είσαι συναισθηματικός δεκτικός στα ερεθίσματα που προκαλεί το περιβάλλον και αντιλαμβάνεσαι την ενέργεια γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει άρωμα παρελθόντος στα ερωτικά ή καταπιάνεσαι με ένα ξεχασμένο χόμπι που είχες παρατήσει.

Ταύρος 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη από χθες το μεσημέρι συνεχίζει την πορεία της στον Κριό. Θα χρειαστείς την απομόνωση και την εσωστρέφεια γιατί δεν έχεις όρεξη να συνδεθείς με κανένα άλλο παρά μόνο με τον εαυτό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει παλιές υποθέσεις για ένα περιουσιακό στοιχείο ή ένα ακίνητο που θα συζητηθεί με την οικογένεια.

Δίδυμοι 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη ήδη βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στο ζώδιο του Κριού. Διανύεις περίοδο εξωστρέφειας και έντονης κοινωνικής ζωής. Οι φίλοι αποτελούν σημαντικό σταθμό και αφιερώνεις χρόνο για να βρεθείς μαζί τους. Η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και φέρνει στο δρόμο σου συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος που έχεις να δεις καιρό και χαίρεσαι γι’ αυτό. Επιπλέον απολαμβάνεις συζητήσεις που αφορούν σε παλιές καλές στιγμές.

Καρκίνος 22/06 – 22/07

Αγαπητέ μου Καρκίνε, από χθες η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού συνεχίζοντας και σήμερα Σάββατο να βρίσκεται εκεί. Το ενδιαφέρον σου είναι στην καριέρα και στην επαγγελματική αναγνώριση. Θέλεις να νιώθεις οικεία και αν πάψεις επιλέγεις την φυγή. Το αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη σε φέρνει μπροστά σε εξελίξεις που πρέπει να κοιτάξεις προς τα πίσω στο παρελθόν για να αλλάξεις. Το κυριότερο είναι να ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Λέων 23/07 – 22/08

Αγαπητέ μου Λέοντα, η Σελήνη σήμερα Σάββατο κινείται στο ζώδιο του Κριού που είναι συμβατό με το δικό σου και σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς. Το μυαλό ζητά την απόδραση και διαφυγή από την ρουτίνα αλλά ακόμα βρίσκεσαι στο στάδιο της προετοιμασίας. Το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη, που φιλοξενείς στο δικό σου ζώδιο σε κάνει γλυκό επιθυμητό και αξιαγάπητο σε όσους σε συναναστρέφονται.

Παρθένος 23/08 – 22/09

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα είναι Σάββατο και Σελήνη από χθες που κινείται στο ζώδιο του Κριού σε έχει κλείσει για τα καλά μέσα με πεσμένη διάθεση και μειωμένη ζωτικότητα. Τι και αν είναι μέρα εξόδου εσύ αποζητάς την θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι ευνοϊκή όψη και σε βοηθά να συσσωρεύσεις την ενέργεια και να την αποθηκεύσεις για αργότερα.

Ζυγός 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη από χθες το μεσημέρι κινείται στο ζώδιο του Κριού και η προσοχή σου είναι στραμμένη στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Οι άνθρωποι που σχετίζεσαι, ο συνεργάτης ή και ο σύντροφος αποτελούν προτεραιότητα για σένα. Η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και έρχονται από τα παλιά φίλοι, εραστές, αλλά και συνεργάτες. Επίσης αναθεωρείς τα σχέδια και τις φιλοδοξίες για το μέλλον.

Σκορπιός 23/10 – 22/11

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Κριού, εσύ έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες υποχρεώσεις και τρέχεις όλη μέρα. Αν οργανωθείς σωστά και έχεις μέθοδο θα τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχουν παρουσιαστεί. Το αρμονικό τρίγωνο που κάνει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη σε παροτρύνει σε εργασία που παρόλο που είναι Σάββατο εσύ θα την τελειώσεις ώστε να λάβεις την ικανοποίηση που σου αξίζει.

Τοξότης 23/11 – 21/12

Τοξότη μου αγαπημένε σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Κριού που για σένα είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση και σε εστιάζει σε κοινωνικές συναναστροφές σε δημιουργικές ενασχολήσεις και σε γενικότερη εξωστρέφεια. Το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη σε πάει σε ταξίδια μακρινά, αλλά σε οικείους προορισμούς για να ξαναζήσεις τις εμπειρίες που σε στιγμάτισαν με αναμνήσεις που κρατάς στην καρδιά σου.

Αιγόκερως 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα που είναι Σάββατο το μυαλό σου αντί να είναι σε έξοδο και διασκέδαση εσένα βρίσκεται στο σπίτι και την οικογένεια. Αφού έτσι σου αρέσει έτσι θα κάνεις με την Σελήνη από τον Κριό να προάγει αυτή την επιθυμία σου. Εξάλλου δεν σε ενδιαφέρει να κοινωνικοποιηθείς και προτιμάς την θαλπωρή του σπιτιού που νιώθεις βολικά. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη, σε πάει πίσω στα παλιά και οι αναμνήσεις ξεπηδούν ρίχνοντας την διάθεση σου.

Υδροχόος 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται από χθες στο ζώδιο του Κριού, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις μετακινήσεις και στις επαφές με το στενό περιβάλλον. Συναντάς αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες που ανταλλάσσεις πληροφορίες κουβεντιάζοντας. Το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει συνάμα και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος που έχεις να δεις καιρό.

Ιχθύς 20/02 – 20/03

Φίλε μου Ιχθύ, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη που βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στο ζώδιο του Κριού, σε κάνει λίγο τσιγκούνη στα χρήματα και σε αυτά που θεωρείς δικά σου και δεν επιθυμείς να μοιραστείς με κανένα. Το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη, φέρνει ανειλημμένες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες από το παρελθόν που έχεις παρατήσει επειδή δεν είχες όρεξη να κάνεις. Τώρα είναι η σωστή ώρα που θα τακτοποιήσεις τα πάντα δίχως άγχος.

Σχόλια

σχόλια

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Just in:
ΟΠΕΚΑ: Δείτε πότε θα καταβληθεί η 5η δόση του επιδόματος παιδιού – «Έρχονται» αυξήσεις από το 2024 «Κόκκινα» δάνεια: Τι αλλάζει στη σχέση δανειοληπτών – servicers και funds – Οι νέοι κανόνες και τα π... Γιατί οι αστυνομικοί φοράνε πάντα μπλε στολές; Μηλιές – Το κουκλίστικο χωριό του Πηλίου Κουρέτας: Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας θα προχωρήσει Όλα δείχνουν ότι βρήκαν την πόρτα - Προς την έξοδο η ομάδα Αχτσιόγλου Youth Pass: Αυτοί ειναι οι δικαιούχοι – Που μπορούν να το δαπανήσουν Πέθανε η 16χρονη που χρησιμοποίησαν σαν πειραματόζωο για δοκιμές ναρκωτικών – «Από τη μύτη της έβγαι... Το σουβλάκι ακριβαίνει κι άλλο και σπάει το «φράγμα» των τεσσάρων ευρώ Έτοιμη σε λίγες μέρες η σιδηροδρομική σύνδεση Βόλου – Λάρισας Βόλος: Πέθανε ο Λάμπρος Μακρής – Ήταν ιδιοκτήτης των «Μουριών» στην πλατεία Ελευθερίας Η ταινία της ημέρας (23/11/2023) Εορτή του Αγίου Αμφιλοχίου Επίσκοπου Ικονίου Ο καιρός σήμερα, Πέμπτη (23/11) Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23-11-2023) Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου; Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 23 Νοεμβρίου Που θα γίνουν σήμερα Πέμπτη 23/11 δωρεάν Rapid test σε Μαγνησία και υπόλοιπη Θεσσαλία Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών εφημερίδων (23-11-2023) Εκσυγχρονίζονται τα ΚΕΠ του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε Βελεστίνο και Στεφανοβίκειο Βελεστίνο: Σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι 4,5 ετών – Το δάγκωσε στο κεφάλι ΚΕΠ Υγείας: Ολοκληρώθηκε η δράση "Υγεία για όλους" στα Κανάλια Κανάλια Μαγνησίας: Εκδηλώσεις μνήμης για τα 80 χρόνια από την πυρπόληση του χωριού Φτιάξε τον δικό σου αφυγραντήρα εύκολα και οικονομικά για έναν χειμώνα χωρίς υγρασία Εθνική Τράπεζα – Έκτακτη ανακοίνωση: «Αν έχετε πάρει δάνειο, σας αφορά» – “Μούδιασμα” σε χιλιάδες πε... Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει για αιτήσεις voucher χειμερινών διακοπών «Τσούζουν» φέτος οι τιμές σε μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες – Τι θα πληρώσουμε Χιόνισε για τα καλά στον Όλυμπο - Δείτε εικόνα με το βουνό στα λευκά Εορτή του Αγίου Φιλίππου του Αποστόλου
Exit mobile version
Μετάβαση στο περιεχόμενο