Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου;

0
31

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Με το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη υπάρχουν ένθερμες εξελίξεις στα αισθηματικά ιδιαίτερα των Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων και των Κριών , Λεόντων, Τοξοτών του 3ου δεκαημέρου. Δεν λείπει όμως αυτή την ημέρα η απολυτότητα, η σκληρότητα και οι χειριστικές εξουσιαστικές διαθέσεις ως απόρροια του τετραγώνου Ήλιου – Πλούτωνα!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε ωθεί να κάνεις σχέδια για την περαιτέρω εξέλιξή σου μέσα από κάποιο επιμορφωτικό πρόγραμμα, κάποια ξένη γλώσσα ή ανώτερες σπουδές που ίσως έχεις αφήσει πίσω. Η επαφή σου με άτομα από το εξωτερικό ίσως σε κινητοποιήσει να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θέλεις καιρό. Η μέρα είναι κατάλληλη για να σχεδιάσεις οποιεσδήποτε κινήσεις θέλεις να κάνεις το επόμενο διάστημα.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Φίλε μου Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη από τον Τοξότη σου φέρνει κάποια ανησυχία για θέματα οικονομικά που ίσως αφορούν τον σύντροφό σου και που διαχειρίζεστε από κοινού. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα πρόγραμμα προϋπολογισμού ώστε να μην ξεφύγεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να αναλύσεις τα πράγματα σε βάθος και να ερευνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Ίσως με τη βαθιά σκέψη που σε διακατέχει σήμερα να βρεις και τη λύση για κάθε αδιέξοδο.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από τον Τοξότη εστιάζει την προσοχή σου σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, οι άλλοι είναι δεκτικοί και φιλικά προσκείμενοι απέναντί σου, κι έτσι ενδέχεται να δεχτείς κάποια σημαντική επαγγελματική πρόταση από ένα πρόσωπο που θεωρείς ότι θα σε ωφελήσει στο άμεσο μέλλον. Πρόσεξε λίγο την τάση σου να συγκρούεσαι με τον σημαντικό Άλλο που έχεις στη ζωή σου ώστε να μη χαλάσεις το γενικότερα καλό κλίμα της ημέρας.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, για σένα σημαίνει ότι η ενέργειά σου διοχετεύεται σε θέματα εργασίας, καθημερινών υποχρεώσεων, αλλά και του τρόπου ζωής σου. Θέλεις να αφουγκραστείς τις ανάγκες του σώματος και του νου, και για αυτό αποφασίζεις να ξεκινήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με άσκηση και καλύτερες διατροφικές επιλογές. Το έχεις σίγουρα ανάγκη για να μην καταρρεύσεις από την δύσκολη ρουτίνα που σε καταβάλλει.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, κι αυτό για σένα δηλώνει ότι η ανάγκη σου για έρωτα, φλερτ, δημιουργικότητα και εκφραστικότητα είναι τονισμένη. Σήμερα θα θέλεις να ασχοληθείς με το χόμπι σου παραπάνω ή να περάσεις χρόνο με παρέες κάνοντας κάτι διασκεδαστικό και δημιουργικό. Τα παιδιά σου ίσως είναι η αιτία να ξεφύγεις από τα τετριμμένα σήμερα, ζητώντας να περάσεις χρόνο μαζί τους.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη σε κλείνει στο καβούκι σου και θες να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και τους οικείους σου στο σπίτι. Ασχολείσαι με θέματα σπιτιού, φτιάχνεις και διακοσμείς τον προσωπικό σου χώρο και νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από τον έξω κόσμο. Δείχνεις συμπόνια και κατανόηση για τους άλλους και έχεις την ανάγκη να νιώσεις κι εσύ ασφαλής μαζί τους. Συγγενείς που έχεις να δεις καιρό τώρα είναι ίσως μια καλή ευκαιρία να τους συναντήσεις.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη από τον Τοξότη σου φέρνει πολλές επικοινωνίες και συζητήσεις, συναντήσεις, εξόδους και επαφές. Μια κοντινή εκδρομή είναι πιθανό να προκύψει από το πουθενά. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και τα λόγια σου γοητεύουν τους γύρω σου. Θέματα εγγράφων, υπογραφών και συμφωνιών τρέχουν σήμερα και θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Το μυαλό σου όμως θα αποσπάται από τις πολλές συζητήσεις και επαφές που θα κάνεις, για αυτό πρόσεχε να μη βάζεις πολλά πράγματα στο πρόγραμμά σου σήμερα.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη στον Τοξότη εστιάζει την προσοχή σου σε θέματα χρημάτων και υλικών αποκτημάτων. Θέλεις διακαώς να αποκτήσεις μεγαλύτερη οικονομική άνεση και ασφάλεια και ψάχνεις να βρεις τους τρόπους για να το καταφέρεις. Κράτησε το μυαλό σου ανοιχτό και μην σκέφτεσαι με απολυτότητα και στενομυαλιά. Η καλύτερη ποιότητα ζωής που ονειρεύεσαι είναι δυνατή, αρκεί να βγεις από τα στεγανά και τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Ψυχραιμία και καλό πλάνο. Όλα θα γίνουν.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε ωθεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τις επιθυμίες σου στους άλλους. Ευνοείται η επαφή σου με άτομα του γυναικείου φύλου και ίσως έχεις την επιθυμία να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, όμως μάλλον η απόφαση αυτή βασίζεται στο συναίσθημα κι όχι στη λογική. Η κυκλοθυμία σου σήμερα θα είναι έντονη κι ίσως σε κάνει να αντιδράς υπερβολικά στα πράγματα.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σε απομονώνει και σε ωθεί σε εσωτερικό διάλογο. Η διαίσθησή σου είναι ανεπτυγμένη και αφουγκράζεσαι τις ενέργειες και τις διαθέσεις των γύρω σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί η ψυχική εξουθένωση σου δημιουργεί περαιτέρω άγχη και ανασφάλειες. Ενδέχεται να σου γίνουν αποκαλύψεις σχετικά με κρυφούς εχθρούς που είχες και αγνοούσες. Μείνε εστιασμένος στους δικούς σου στόχους και απόφυγε άτομα αμφιβόλου αξιοπιστίας.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κινείται στον τομέα των φιλικών σου επαφών, των ομάδων με των οποίων έχετε κοινούς στόχους και οράματα, αλλά και των ονείρων και ευχών σου. Αφιερώνεις λοιπόν ποιοτικό χρόνο σε φίλους και ομοϊδεάτες που έχεις καιρό να δεις. Δικτυώνεσαι και αυτό σε ευνοεί να προωθήσεις δικά σου σχέδια και οράματα. Προσπάθησε να μην εξαρτάσαι τόσο πολύ από τη γνώμη των άλλων ούτε να θίγεσαι με το παραμικρό.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη, εστιάζει το ενδιαφέρον σου σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Έχεις έντονη την ανάγκη να αναγνωριστούν οι κόποι κι οι προσπάθειές σου κι απαιτείς και τον ανάλογο σεβασμό για αυτά που κάνεις. Έχεις φιλοδοξίες και θέλεις να φτάσεις ψηλά και για αυτό θα θελήσεις να κάνεις βήματα για την εξέλιξή σου. Τα πρόσωπα του ανδρικού φύλου, ένας πατέρας ή ένας σύζυγος ενδέχεται να χρειαστούν την προσοχή σου σήμερα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.