Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 12 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

0
1

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Μία μέρα γεμάτη συναίσθημα, τρυφερότητα, ζεστασιά και αγάπη! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς και η επιθυμία μας είναι να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια αλλά κα με ανθρώπους που αποτελούν σταθερή αξία στην ζωή μας. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο που βοηθά να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα. Είσαι συμπονετικός με τους οικείους σου και σταθεροποιείς την σχέση με την οικογένεια σου. Βλέπεις μόνο τα θετικά και εστιάζεις στις βοήθειες που έχεις λάβει στο παρελθόν. Έχεις ωριμάσει συναισθηματικά και τους αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου για σήμερα Σάββατο σχηματίζει θετική όψη τριγώνου με τον Κρόνο. σε μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις με άτομα του στενού περιβάλλοντος που διακρίνεις ότι έχεις κοινά σημεία επαφής. Σταθεροποιείς την σχέση με τους φίλους και μπορείς να βασίζεσαι σε αυτούς. Όνειρα που είχαν μπει στον πάγο τώρα ξεπαγώνουν και υλοποιούνται. Βρίσκεις λύσεις μέσα από την συναναστροφή με άλλους ανθρώπους που έχουν άλλη οπτική.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο που σταθεροποιεί το εισόδημα σου προκαλώντας ασφάλεια και σιγουριά. Η αναρρίχηση στον επαγγελματικό στίβο είναι δεδομένη αφού έχεις κερδίσει με το σπαθί σου την θέση που σου αξίζει. Άτομα υψηλά ιστάμενα σου συμπαραστέκονται και προμοτάρουν τους μακροπρόθεσμους φιλόδοξους στόχους σου. Η μεθοδικότητα απέδωσε καρπούς!

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε μου αγαπημένε Καρκίνε, την σημερινή μέρα Σαββάτου που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζει ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Η ανάγκη σου να ταξιδέψεις και να αποδράσεις από τα τετριμμένα επιτέλους καλύπτεται. Ξεπερνάς τα εμπόδια που υπήρχαν και ωριμάζει μέσα στο μυαλό σου το σχέδιο. Ένας σωστός προγραμματισμός σου λείπει, ένα πλάνο διακοπών κι έφυγες. Η συναισθηματική φόρτιση δεν θα λείψει αφού νιώθεις ιδιαίτερη συγκίνηση που καταφέρνεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας το αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Μονοκοντυλιά σβήνεις το παρελθόν και ότι σε έχει πάει πίσω στην ζωή και τραβάς μια κόκκινη γραμμή σε όλα όσα σε πόνεσαν, με την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Το μικρό παράπονο που υπάρχει ακόμα στα χείλη σου θα πάρει λίγο καιρό έως ότου φύγει οριστικά. Καλύπτεις σταδιακά το συναισθηματικό κενό που είχε δημιουργηθεί και προχωράς σε ένα λαμπρό μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπημένε μου Παρθένε, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο που σταθεροποιεί σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος που βλέπεις ότι τα όνειρα σου έχουν πάρει τον δρόμο της υλοποίησης. Άτομα από τον φιλικό κύκλο σε πλησιάζουν αποζητώντας την συντροφιά σου και τις συμβουλές σου. Τώρα που θα έρθουν οι ευχάριστες αλλαγές στην ζωή σου είσαι έτοιμος να τις απολαύσεις.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Ζυγέ μου αγαπημένε σήμερα ημέρα Σαββάτου και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει το ευεργετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα της καριέρας και της δουλειάς γενικότερα. Για να καταφέρεις να ανέβεις στη ιεραρχία θα πρέπει να θυσιάσεις προσωπικό ελεύθερο χρόνο κάνοντας αγγαρείες και βαρετές ασχολίες που δεν αναλαμβάνει κανείς άλλος. Περιορισμούς εκτός από τον εργοδότη βάζεις και μόνος σου στον εαυτό σου.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο που είναι συμβατό με το δικό σου, τον Καρκίνο, κάνει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Κρόνο. Ευνοείσαι σε θέματα αισθηματικά, παιδιών, ερωτικά και επιχειρηματικά. Όλα δουλεύουν για σένα όπως κατάλαβες και το σύμπαν συνηγορεί σε αυτό. Οι κινήσεις σου είναι μεθοδευμένες και προέρχονται μετά από μελέτη. Δεν κάνεις τίποτα αν δεν είσαι σίγουρος για την επιτυχία του. Παρόλα αυτά δεν θα χάσεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με τους φίλους την παρέα και τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Τοξότη μου αγαπημένε, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο. Είναι μια βοηθητική και ευνοϊκή όψη που αναδύει τα εσώψυχα σου και σε ωθεί να δεις κατάματα τους φόβους τις ανασφάλειες και τα άγχη. Από που πηγάζουν όλα αυτά; Από ένα παρελθόν που σε βασάνισε. Επιτέλους όμως ήρθε η στιγμή που απεγκλωβίζεσαι και συνέρχεσαι. Τα οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σε επηρεάζουν αλλά βρίσκεις λύσεις.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αιγόκερε μου αγαπημένε, ημέρα Σαββάτου σήμερα και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο που βρίσκεται διαμετρικά απέναντι από το δικό σου τον Καρκίνο, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Ένα άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον που σε ενδιαφέρει θα σου πει κάποια λόγια που θα σταθεροποιήσουν την μεταξύ σας σχέση. Η εξομολόγηση γίνεται από τα βάθη της καρδιάς για συναισθήματα που υποβόσκαν από παλιά.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και σχηματίζει ένα βοηθητικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Οι ανασφάλειες τόσο οι οικονομικές όσο και οι συναισθηματικές καλύπτονται από την δουλειά. Από την μια κάνεις εργασιοθεραπεία και από την άλλη κερδίζεις επιπλέον χρήματα. Το άγχος πάντως δεν θα λείψει μέχρι να τα καταφέρεις. Εξάλλου έχεις μια εξοντωτική καθημερινότητα που σε κουράζει και σε πιέζει σε βαθμό που δεν αντέχεις.

Ιχθείς ♓ 20/02 – 20/03

Ιχθύ μου αγαπημένε σήμερα η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και κάνει την ημέρα του Σαββάτου πολύ ενδιαφέρουσα σε πολλούς τομείς. Ο Κρόνος που βρίσκεται ήδη στο δικό σου ζώδιο σε βοηθά να γίνεις εσύ ο ρυθμιστής των εξελίξεων σε ένα αισθηματικό θέμα. Αποπνέεις εμπιστοσύνη και σιγουριά. Η σοβαρότητα που φαίνεται στο πρόσωπο σου δεν σημαίνει ότι θα σε κάνει απόμακρο και απλησίαστο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.