Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Τι μας περιμένει:

0
111

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Οι επικοινωνίες μας, θα μας φέρουν δυσκολίες και στεναχώρια με το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου! Ευτυχώς η Αφροδίτη σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα μας δώσει οικονομικές και ερωτικές χαρές!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη κι εσύ έχεις διάθεση να φύγεις κάπου μακριά, ωστόσο το τετράγωνό του με τον Κρόνο φέρνει καθυστερήσεις, περιορισμούς και εμπόδια στις μετακινήσεις σου, στην επικοινωνία σου και στα σχέδιά σου. Θα χρειαστεί να έχεις υπομονή και ανθεκτικότητα και να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Η Σελήνη στον Ζυγό κάνει τις σχέσεις σου να είναι αρμονικές και λειτουργικές.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και κάνει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, όπου για σένα αυτό δείχνει ότι ίσως υπάρχουν κάποια θέματα στον φιλικό σου κύκλο. Κάποια όνειρα που έχεις για το μέλλον σου ενδέχεται να σου φαίνεται δύσκολο να εκπληρωθούν και αυτό χαλάει τη διάθεσή σου. Ωστόσο, έχεις την οξύνοια να δεις σε βάθος τα πράγματα. Η Σελήνη στον Ζυγό ομορφαίνει κάπως το κλίμα της καθημερινότητάς σου.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει μια δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Αυτό για σένα σημαίνει πως προκύπτουν ζητήματα στα επαγγελματικά σου που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες, που χρειάζονται προσοχή στη διαχείρισή τους. Ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας και ασυνεννοησία. Η Σελήνη στον Ζυγό ωστόσο, σε κάνει δημιουργικό και αισιόδοξο.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει μία όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Αυτό μπορεί να σου φέρει κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου και την καθημερινότητά σου. Χρειάζεται να κάνεις καλύτερη διαχείριση του χρόνου σου ώστε να ανταπεξέρχεσαι αποτελεσματικά στα καθήκοντά σου. Η Σελήνη στο Ζυγό σε βοηθάει να έρθεις κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι .

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και σχηματίζει μία δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Για σένα αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην εκφραστικότητά σου και στη δημιουργικότητά σου. Ο έρωτας φαντάζει πιο σοβαρή υπόθεση και αυτό για σένα δεν είναι κάτι που σου ταιριάζει οπότε θα σε δυσκολέψει. Οι συνθήκες σε αναγκάζουν να δεις κάποια πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος και να δώσεις έμφαση στην ουσία. Η Σελήνη στο Ζυγό ευνοεί την κοινωνικότητά σου.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει μία δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Κάποιες οικογενειακές σχέσεις, και ιδιαίτερα εάν βρίσκεσαι σε γάμο, ενδέχεται να έχουν δυσκολίες. Χρειάζεται να γίνουν κάποιες συζητήσεις στο σπίτι, οι οποίες όμως δεν θα είναι εύκολες και ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Χρειάζεται να μπουν κάποια όρια, τα οποία θα εφαρμοστούν με σοβαρότητα. Η Σελήνη από τον Ζυγό φροντίζει για ένα οικονομικό σου θέμα.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και σχηματίζει μία δύσκολη γωνία τετραγώνου με τον Κρόνο, το οποίο για σένα σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τα θέματα που έχουν να κάνουν με διάφορες εκπαιδευτικές σου δραστηριότητες αλλά και θέματα ρουτίνας και εργασίας. Φαίνεται ότι η επικοινωνία είναι σημαντικό στοιχείο στον χώρο εργασίας σου και θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι. Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε κάνει συναισθηματικό και εκφραστικό.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει μία όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Οικονομικά θέματα που σε απασχολούν ενδέχεται να έχουν καθυστερήσεις και να υπάρχουν εμπόδια στη διευθέτησή τους. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι κάνεις κάποια έξοδα που αφορούν τα παιδιά σου ή απλώς θέλεις να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για διασκέδαση, και για να καλλιεργήσεις τα ταλέντα σου. Η Σελήνη από το Ζυγό σε κάνει νοσταλγικό σχετικά με το παρελθόν.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και η ανάγκη σου για επικοινωνία και εκφραστικότητα αυξάνεται, ωστόσο το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο φέρνει δυσκολίες και παρανοήσεις. Οι παρανοήσεις αυτές πιθανόν να αφορούν μέλη της οικογένειάς σου, με τα οποία θα πρέπει να έχεις υπομονή έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η Σελήνη από το Ζυγό σε βοηθάει να συναντήσεις φίλους και να ξεφύγεις από το αρνητικό κλίμα.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και σχηματίζει μία δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Αυτό τώρα για σένα μπορεί να δείχνει κάποιες δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Το μυαλό σου γυρίζει αλλού και ενδέχεται να υπάρχει ο κίνδυνος να αφαιρείσαι σε σοβαρές συζητήσεις, αλλά ακόμα χειρότερα ενώ οδηγείς. Χρειάζεται να είσαι δίπλα προσεκτικός όσον αφορά αυτά τα ζητήματα, για να αποφύγεις λεκτικά και άλλα ατυχήματα. Η Σελήνη στο Ζυγό φροντίζει να προωθήσει ένα επαγγελματικό σου θέμα.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και σχηματίζει μία πολύ δύσκολη γωνία τετραγώνου με τον Κρόνο. Αυτό για σένα δείχνει ότι κάποιοι φίλοι σου ίσως να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά ζητώντας σου τη βοήθειά σου και τη συνδρομή σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διακρίνεις εάν η ανάγκη αυτή είναι αληθινή ή αν κάποιοι είναι κοντά σου έχοντας σκοπιμότητα. Η Σελήνη στο Ζυγό σε βοηθάει να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και σχηματίζει μία όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, η οποία φέρνει καθυστερήσεις και εμπόδια σε θέματα επαγγελματικά και κοινωνικής καταξίωσης. Ενδέχεται κάποιοι να προσπαθούν να σου βάλουν εμπόδια και να σαμποτάρουν την εξέλιξή σου, ωστόσο εσύ χρειάζεται να ξέρεις ότι με πείσμα και σκληρή δουλειά μπορείς όλα να τα καταφέρεις. Η Σελήνη από το Ζυγό σε κάνει διαισθητικό και μπορείς να διακρίνεις τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.