Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου;

Τι να μας περιμένει;

0
22

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβριο προσπαθώντας να αποφορτιστούμε από την χθεσινή Πανσέληνο στο Ζώδιο του Ιχθύ και το συναισθηματικό φορτίο είναι βαρύ, ενώ οι διαθέσεις αρκετά νωχελικές. Το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Κριό και η αντίθεσή της με τον Άρη τις βραδινές ώρες προκαλεί εύφλεκτες και εκρηκτικές διαθέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Παρασκευή σήμερα και ξεκινά ο Σεπτέμβρης με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ μαζί με τον Ποσειδώνα μέχρι το μεσημέρι. Η διάθεση σου είναι αρκετά πεσμένη και επιθυμείς να έρθει γρήγορα το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείς. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη ξεγλιστρά από τα δίχτυα του Ποσειδώνα και εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο κάνοντας αντίθεση με τον Άρη. Ανεβαίνουν οι ταχύτητες σταδιακά και ετοιμάζεις εξορμήσεις, διασκεδάσεις και εκδρομούλες.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, Καλό Μήνα! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και μαζί με τον Ποσειδώνα στρέφουν το βλέμμα σου στον τομέα που συμβολίζει τις φιλοδοξίες και τα όνειρα για το μέλλον. Αυτό μέχρι το μεσημέρι γιατί μετά θα αλλάξει ζώδιο και θα εισέλθει στον γεμάτο ενέργεια Κριό. Εσύ αυτή την ενέργεια θα τη βγάλεις στα οικονομικά. Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη του Κριού τον Άρη βγάζει τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Δίδυμε μου αγαπημένε Καλό Μήνα! Σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη μαζί με τον Ποσειδώνα κινούνται παρέα στο ζώδιο του Ιχθύ μέχρι το μεσημέρι. Νοιάζεσαι για την δουλειά και ψάχνεις τον τρόπο για να αναρριχηθείς επαγγελματικά. Μετά το μεσημεράκι η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιο του Κριού και θα βρεθεί απέναντι από τον κυβερνήτη του τον Άρη. Η ενέργεια αλλάζει και σε απασχολεί η συναναστροφή με κόσμο και η επαφή με τους αγαπημένους σου.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Καρκίνε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Παρασκευή σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται μαζί με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο του Ιχθύ που κάνει το μυαλό σου να ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά κι ονειρεμένα. Η σκέψη σου πετάει μακριά και δεν είσαι συγκεντρωμένος στην δουλειά. Η διάθεση σου αλλάζει μετά το μεσημέρι που η Σελήνη φεύγει από τους Ιχθύς και περνάει στον Κριό. Από εκεί θα βρεθεί σε αντίθεση με τον κυβερνήτη του τον Άρη και συμμαζεύεις τα μυαλά σου στην θέση τους. Εστιάζεις την προσοχή σου στο σπίτι στην οικογένεια και στην απόκτηση υλικών αγαθών που θα σου εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Λέοντα μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Η Σελήνη σήμερα Παρασκευή κινείται μαζί με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο του Ιχθύ μέχρι το μεσημέρι. Δεν είναι η καλύτερη θέση για το δικό σου ζώδιο και συνεπώς χαλάει η διάθεση σου. Θέλεις να μείνεις μόνος να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις άδειες μπαταρίες σου. Αυτό θα κάνεις μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα θα λάμψεις και πάλι αφού η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό. Το νου σου συνεπαίρνουν οι διασκεδάσεις και η καλοπέραση. Η αντίθεση της με τον Άρη σε προκαλεί σε επικοινωνιακά τερτίπια.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπημένε μου Παρθένε, Καλό Μήνα! Ο μήνας ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ μέχρι το μεσημέρι και να συμπορεύεται μαζί με τον Ποσειδώνα. Πιάνοντας θέση στο διαμετρικά απέναντι σου ζώδιο σε εστιάζει στα διαπροσωπικά θέματα. Από το μεσημέρι και μετά αλλάζει θέση και εισέρχεται στον Κριό, πιέζοντας τις καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη φέρνει στην επιφάνεια πολλές ανασφάλειες και εμπόδια στα οικονομικά.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Καλό Μήνα! Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ που βρίσκεται μαζί με τον Ποσειδώνα. Εστιάζεσαι στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα της ζωής, που όμως σε δυσαρεστεί λόγω υποχρεώσεων. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη ξεγλιστρά από τα δίχτυα του Ποσειδώνα και εισέρχεται στον διαμετρικά απέναντι σου τον Κριό, κάνοντας αντίθεση με τον Άρη, που φιλοξενείς στο δικό σου ζώδιο. Εκεί παίρνεις φόρα και γίνεσαι διεκδικητικός και ανυπόμονος φέρνοντας εσύ τις εξελίξεις που θέλεις και επιθυμείς.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Φίλε μου αγαπημένε Σκορπιέ Καλό Μήνα! Σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ μαζί με τον Ποσειδώνα που ήδη βρίσκεται εκεί πολύ καιρό. Η διάθεση σου είναι στα καλύτερα της και απολαμβάνεις εξόδους και διασκέδαση με φίλους και παρέες. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Κριό κάνοντας αντίθεση με τον κυβερνήτη του τον Άρη. Εκεί ανασκουμπώνεσαι και μπαίνεις ξανά σε φάση εσωστρέφειας σκεπτόμενος τα έξοδα και τις υποχρεώσεις.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Τοξότη μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Η Σελήνη σήμερα κινείται μαζί με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο του Ιχθύ. Αν και Παρασκευή εσύ κλείνεσαι στο σπίτι και στον εαυτό σου αποζητώντας ξεκούραση. Αυτή η διάθεση θα αλλάξει από το απόγευμα και μετά όταν η Σελήνη απαγκιστρωθεί από τα δίχτυα του Ποσειδώνα και εισέλθει στον Κριό. Τότε θα αναζητήσεις τρόπους διεξόδου και διαφυγής από την ρουτίνα. Η αντίθεση της με τον Άρη μπορεί να φέρει μια μικρή διένεξη με φιλικό άτομο.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Καλό Μήνα! Σήμερα που είναι Παρασκευή και ξεκινά ο μήνας, η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Ιχθύ μέχρι το μεσημέρι. Παραδομένη στον Ποσειδώνα αφού βρίσκεται σε σύνοδο μέχρι το μεσημέρι, σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και κοινωνικό. Επαφές με άτομα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος ευνοούνται. Από εκεί κι έπειτα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού κάνοντας αντίθεση με τον κυβερνήτη του τον Άρη. Είσαι σε δίλημμα και δεν 4-ξέρεις που να ρίξεις το μεγαλύτερο βάρος. Στο σπίτι ή στην δουλειά;

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Υδροχόε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ που βρίσκεται μαζί με τον Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε στενόμυαλες ενέργειες κάτι που δεν σου ταιριάζει και δεν το συνηθίζεις. Ευτυχώς δεν σου κρατάει για πολύ και από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο. Κινούμενη στον Κριό σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτη του τον Άρη ανεβάζοντας την διάθεση σου στα ύψη. Προσοχή στην πλήρη απογείωση και στην επαφή με την πραγματικότητα.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Ιχθύ μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο σου που κινείται μαζί με τον Ποσειδώνα σε κάνει να πρωταγωνιστείς τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Στρέφεις τα βλέμματα πάνω σου και γίνεσαι περισσότερο δεκτικός. Από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Κριό κάνει αμέσως αντίθεση με τον κυβερνήτη του τον Άρη. Την εξωστρέφεια διαδέχεται η εσωστρέφεια και η τάση για μοναχικότητα. Σκέφτεσαι τα οικονομικά και αγχώνεσαι!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΕορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΗ ταινία της ημέρας (1/9/2023)
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.