Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου;

0
210

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Καλό Μήνα! Η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, είναι εδώ με την Σελήνη στον Υδροχόο! Ετοιμαζόμαστε για ξαφνικές, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή και την καθημερινότητα μας!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Σήμερα είναι Τετάρτη και ποδαρικό στον Νοέμβρη κάνει η δύσκολη όψη του ταυ τετράγωνου μεταξύ της Σελήνης-Αφροδίτης-Ποσειδώνα που προκαλεί εμπόδια στις επικοινωνίες, τις συζητήσεις, τις μετακινήσεις και μια θολή κατάσταση στην καθημερινότητα, που για αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός, να έχεις τα μάτια σου ανοικτά στον δρόμο, να μην είσαι αφηρημένος, γιατί τείνεις να μπερδεύεσαι. Η σύγχυση και η αποδιοργάνωση είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας οπότε λάβε τα μέτρα σου.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, Καλό Μήνα! Με δύσκολες όψεις μπαίνει ο Νοέμβρης και το ταυ τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης-Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προκαλεί σήμερα Τετάρτη, καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια σε ένα οικονομικό θέμα. Η οικονομική στενότητα σε κάνει ανασφαλή και έχει προεκτάσεις στην αισθηματική σου ζωή, αφού δεν σε αφήνει να γευτείς τις μικρές απολαύσεις. Η απομυθοποίηση των ονείρων και των στόχων φέρνει απογοήτευση. Μην εμπλακείς οικονομικά με ένα φιλικό άτομο γιατί θα χάσεις τα χρήματα και τον φίλο.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Δίδυμε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Ο Νοέμβριος μπήκε με άγριες διαθέσεις και η πρώτη όψη που σχηματίζεται σήμερα Τετάρτη, είναι το ταυ τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης-Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που προκαλεί κάποιες καθυστερήσεις στην προσωπική σου εξέλιξη και φέρνει εμπόδια στην επαγγελματική καταξίωση. Οι φιλοδοξίες διαψεύδονται και οι προσδοκίες είναι απογοητευτικές. Ένα άτομο της οικογένειας που περιμένεις την βοήθεια του, μάλλον θα χρειαστεί την δική σου. Μην πάρεις αποφάσεις σήμερα γιατί είσαι φορτισμένος συναισθηματικά και θα κάνεις λάθος.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Καρκίνε μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Με την δύσκολη όψη του ταυ τετραγώνου ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα ξεκινά ο μήνας προκαλώντας δυσκολίες για σήμερα Τετάρτη, στις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σου. Μπορεί να απογοητευτείς από τα σχέδια που μένουν στάσιμα και δεν πραγματοποιείται η επιθυμία σου για ταξίδια και σπουδές. Ενδέχεται να οδηγηθείς σε προβληματισμούς που αφορούν το νόημα της ζωής. Προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες, μην δίνεις αφορμές για σχόλια στην δουλειά γιατί κάποιοι φαίνεται ότι δεν σε συμπαθούν.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπημένε μου Λέοντα, Καλό Μήνα! Δύσκολα μπαίνει ο Νοέμβριος και σήμερα Τετάρτη η απαιτητική όψη του ταυ τετραγώνου που σχηματίζεται ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό πρόβλημα που απαιτεί λύση εδώ και τώρα. Δεν θα καταφέρεις όμως σήμερα να το διευθετήσεις, οπότε σε πιάνει άγχος και σου δημιουργείται ανασφάλεια. Ως γνωστό έχεις πολλές υλικές ανάγκες που για να τις καλύψεις χρειάζεσαι αρκετά χρήματα, με αποτέλεσμα να κάνεις έξοδα περισσότερα από αυτά που αντέχει η τσέπη σου.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε μου Παρθένε, Καλό Μήνα! Ο σχηματισμός του ταυ τετραγώνου που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη μεταξύ της Σελήνης-Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προκαλεί σύγχυση που φέρνει αποδιοργάνωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η προθυμία σου να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και να γίνεσαι διαμεσολαβητής διαφωνιών δεν βρίσκει ανταπόκριση από το περιβάλλον. Η μέρα κρίνεται πολύ απαιτητική γενικότερα αφού οι στόχοι, η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου χρειάζονται επαναπροσδιορισμό. Η πίεση που ασκείται από τους ανωτέρους ή από τους συνεργάτες δεν σε αφήνει να δράσεις όπως θέλεις εσύ.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, Καλό Μήνα! Τετάρτη σήμερα και μπαίνει ο Νοέμβριος με άγριες διαθέσεις αφού το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα προκαλεί θολούρα στην καθημερινότητα, μισοτελειωμένες δουλειές και φέρνει εμπόδια στην τακτοποίηση πρακτικών εκκρεμοτήτων. Με κούραση και άγχος θα πορευτείς την σημερινή μέρα και η μειωμένη σου ενέργεια κάνει την εμφάνιση της. Οπότε καλό θα ήταν να φροντίσεις για την ξεκούραση, την διατροφή, που θα φέρει και πάλι την ευεξία στην ζωή σου.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, Καλό Μήνα! Έφτασε ο Νοέμβριος και την πρώτη μέρα σχηματίζεται το δύσκολο ταυ τετράγωνο ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, προκαλώντας δυσκολίες για σήμερα Τετάρτη σε αισθηματικά κυρίως θέματα. Οι φιλοδοξίες, τα όνειρα για το μέλλον και οι προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο, σε απογοητεύουν, διαψεύδονται, δεν πραγματοποιούνται και εμπόδια φράζουν τον δρόμο σου. Το αποτέλεσμα είναι πεσμένη ψυχολογία και εσωτερική αναστάτωση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία μέσα σου και μην ψειρίζεις τα γιατί και τα πως.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Τοξότη μου αγαπημένε, Καλό Μήνα! Ο Νοέμβριος που μπαίνει σήμερα Τετάρτη έχει μια δύσκολη όψη και είναι το ταυ τετράγωνο ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, που προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις σε καριέρα και επαγγελματική καταξίωση. Τα φιλόδοξα σχέδια σου για αναγνώριση και επιβράβευση δεν βρίσκουν ανταπόκριση και οι ανώτεροι δεν είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν τον λόγο και τις υποσχέσεις τους για άνοδο. Σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου σε απογοητεύουν, ενώ η οικογένεια χρειάζεται την βοήθεια την στήριξη και περιμένουν από εσένα να τους βγάλεις από μια δυσκολία.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αιγόκερε αγαπημένε, Καλό Μήνα! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται σήμερα Τετάρτη την πρώτη μέρα του Νοέμβρη, ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, φέρνει εμπόδια και δυσκολίες στις επικοινωνίες, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Το μυαλό σου είναι μπερδεμένο με αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση. Δυσκολεύεσαι να βάλεις πρόγραμμα στην ζωή σου και να αρχειοθετήσεις τις προτεραιότητες, καθώς λογιών αγγαρείες ξεπηδούν από το πουθενά. Οι στόχοι, τα σχέδια για ταξίδια και περαιτέρω σπουδές δεν πραγματοποιούνται και απογοητεύεσαι. Το άγχος για τα εργασιακά σε ταλαιπωρεί.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε, Καλό Μήνα! Ο Νοέμβριος έφτασε και φέρνει μια δύσκολη όψη που σχηματίζεται σήμερα Τετάρτη, ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, προκαλώντας ανησυχία, εμπόδια, αναβολές σε οικονομικά ζητήματα. Αν περιμένεις κάποια χρήματα, δεν έρχονται στην ώρα τους και αγχώνεσαι. Κάπως έτσι κι εσύ δεν είσαι συνεπής στις δικές σου υποχρεώσεις, γιατί όλα αυτά πάνε αλυσίδα. Αδυνατείς να ασχοληθείς με τα χόμπι, την διασκέδαση και ότι σε ευχαριστεί, γιατί δεν έχεις την ανάλογη οικονομική άνεση.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Καλό Μήνα! Μπήκαμε στο Νοέμβριο και ο σχηματισμός του ταυ τετραγώνου ανάμεσα σε Σελήνη-Αφροδίτη-Ποσειδώνα, προκαλεί δυσκολίες, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, αφού εσύ αποφεύγεις να πεις αυτό που θέλεις και αυτό που σκέφτεσαι με ειλικρίνεια. Μόνος σου μπερδεύεις τις καταστάσεις και τον άνθρωπο που συνεργάζεσαι, ή που σε συντροφεύει. Η μέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική με πολλά λάθη γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός στις συναναστροφές σου και μην μπλέκεις την οικογένεια στα προσωπικά σου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.