Τ. Τσιαπλές: Προς την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας

0
0

Κυρία πρόεδρε

Πέρασαν πάνω από 2 μήνες από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (30/8/2023), χωρίς να συγκαλέσετε νέα συνεδρίαση ούτε τον μήνα Σεπτέμβριο, ούτε τον μήνα Οκτώβριο και μάλιστα χωρίς να υπάρχει καμία εξήγηση γι’ αυτό.

Την περίοδο μάλιστα αυτή, συνέβησαν και συμβαίνουν στην Θεσσαλία, πολύ σοβαρά ζητήματα, όπως οι φονικές πλημμύρες, η πορεία αποκατάστασης των πλημμυροπαθών, η κατάσταση των δημόσιων υποδομών, χωρίς το περιφερειακό συμβούλιο να έχει ενημερωθεί και να συζητήσει για όλα αυτά ή για άλλα ζητήματα που τα χειρίζεται μόνη της η απερχόμενη περιφερειακή αρχή.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θεωρούμε το γεγονός της μη λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου με ευθύνη δική σας, απαράδεκτο.

Με δεδομένο ότι η θητεία του απερχόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου, τελειώνει στις 31/12/2023, ρωτάμε γιατί δεν το συγκαλείται και ζητάμε να συγκληθεί άμεσα, ώστε να ενημερωθεί και να συζητήσει για τα προβλήματα που δημιούργησαν οι φονικές πλημμύρες, την πορεία αποκατάστασης των πλημμυροπαθών και όλων των ζημιών στις δημόσιες υποδομές, την αναγκαιότητα αντιπλημμυρικών έργων που θα προστατεύσουν την Θεσσαλία μπροστά στον επερχόμενο χειμώνα.

9/11/2023

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης

  1. Τσιαπλές Αναστάσιος
  2. Γκαραλιάκος Ζήσης
  3. Μπακάση Βασιλική
  4. Νάνος Αποστόλης
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.