Ποιοί είμαστε

Αγαπητέ/ή   συνδημότη/α,  εργαζόμενε, επαγγελματία, δάσκαλε των Σχολείων της περιοχής μας, αγρότη, άνεργε, μαθητή, μαθήτρια και επισκέπτη καλώς ήλθες στο Karla News,

την δωρεάν ενημερωτική ιστοσελίδα που γράφουμε συμμετοχικά όλοι τις ιδέες και προτάσεις μας.  Μια ομάδα από  απλούς πολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου Ρήγα Φεραίου (προερχόμενοι από διάφορους πολιτικούς φορείς και κόμματα) συμφωνήσαμε το χειμώνα του 2010 να δημιουργήσουμε έναν blog που σκοπό έχει να διεκδικεί με νόμιμα μέσα και πολύ αγωνιστικότητα το δίκιο του απλού πολίτη, αλλά και να διαμαρτύρεται με τον δικό του τρόπο για τις καθημερινές κοινωνικές αδικίες.

Στόχος μας

Το Blog “KarlaNews” δημιουργήθηκε με αγάπη για την Λίμνη Κάρλα και τον Ρήγα Φεραίο και σκοπός του είναι η προβολή του τόπου μας και στο διαδικτυακό χώρο.   Αυτό το blog δημιουργήθηκε επίσης για να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, για να προσφέρει σε εσάς αυτό ακριβώς που σας λείπει, την ενημέρωση, την πραγματική ενημέρωση.   θα βρείτε επίσης ειδήσεις έγκυρες και άμεσες, νέες ανακαλύψεις, νέες προτάσεις, εδώ θα είναι η πρόταση των αναγνωστών μας. Μοιραστείτε τις δικές σας γνώσεις με τους  άλλους.    Θέλουμε να είμαστε όσο πιο πλήρες γίνεται γι΄αυτό σας ζητάμε να μας στηρίξετε, και να μας στείλετε τις ιδέες και προτάσεις σας, καθώς επίσης και την κριτική σας.

Θεωρήστε μας ένα online περιοδικό του τόπου μας, αν θέλετε!  Ακόμα, εδώ, σε αντίθεση με τις εφημερίδες, μπορείς να κάνεις σχόλια γι’ αυτά που διάβασες, ή να ρωτήσεις πράγματα που δεν είναι σαφή στο κείμενο.   Το καλό με ετούτο εδώ το blog, σε σχέση με τα έντυπα, είναι το ότι μπορείς να συμπληρώνεις ή ολοκληρώνεις τα κείμενα πολύ μετά την πρώτη τους συγγραφή.

Και να θυμάστε : Το blog χρειάζεται την εθελοντική σου συνεισφορά για να αναπτυχθεί. Αν βρήκες κάποιο άρθρο που σε ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές, συμπληρώστε το.  Αν γνωρίζεις καλά κάποιο θέμα, μπορείς να ξεκινήσεις ένα νέο άρθρο από την αρχή.

Πνευματικά δικαιώματα

Εμάς εδώ  δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι νόμοι για πνευματικά δικαιώματα στο internet. Θεωρούμε ότι το internet είναι ένας χώρος πληροφόρησης και ελεύθερης διακίνησης ιδεών, τεχνολογίας, καλλιτεχνικής έκφρασης και πληροφοριών. Μπορείτε λοιπόν να αντιγράψετε ότι θέλετε από το υλικό μας και αν θέλετε να το αναδημοσιεύσετε. Βέβαια οι νόμοι της Ηθικής λένε ότι θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα του δημιουργού.

Αποποίηση ευθύνης

Τα κείμενα, τα άρθρα, οι απόψεις και τα σχόλια των μελών ή των επισκεπτών του Karla News δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις όλων μας εδώ, αλλά δίνουμε την ευκαιρία σε όλους να γράψουν ότι θέλουν.  Αν έχετε διαφορετική γνώμη για όσα γράφονται και λέγονται εδώ, καταθέστε τον αντίλογο σας.  Έχουμε όμως το δικαίωμα να διαγράφουμε ή να τροποποιούμε αυτά που εμείς θεωρούμε ότι προσβάλλουν κυρίως το σύνολο των αναγνωστών μας. Επίσης δεν γίνονται δεκτά άρθρα, κείμενα κ.λ.π. με υβριστικά προς πρόσωπα ή θεσμούς και υβριστική στείρα κριτική χωρίς προτάσεις. To blog θα αναδημοσιεύει τακτικά και από άλλα ιστολόγια, αλλά και στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ανάδειξη του νέου μέσου, που ονομάζεται «κυβερνοχώρος» άρθρα και απόψεις άλλων bloggers. Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς, το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.   Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο, να επικοινωνεί μαζί μας στο e-mail  karlanews@mail.com

Καταγγελίες

Αφού στέλνετε τις καταγγελίες σας θα προσπαθούμε πρώτα να τις επιβεβαιώνουμε και μετά να τις δημοσιεύουμε, αυτό σημαίνει ότι  η δημοσίευση που ζητήσατε μπορεί να χρειαστεί μερικές ώρες ή ημέρες ή πολύ περισσότερο.

Διαφήμιση

Η σελίδα μας δεν δέχεται πληρωμένες διαφημίσεις. Φτιάχτηκε από το μεράκι  μιας παρέας ανθρώπων για καθαρά ενημερωτικούς σκοπούς, και μάλλον έχει εξελιχθεί σε ένα δυναμικό χώρο.  Όλες οι παρεχόμενες πληροφορίες, συμβουλές και η βοήθεια στους επισκέπτες του karla.news παρέχονται δωρεάν και δεν έχουμε καμία οικονομική, υλική ή οποιαδήποτε άλλη αξίωση από αυτά. Όλες οι διασυνδέσεις προς άλλες ιστοσελίδες, γραφικές ή με κείμενο, παρέχονται δωρεάν ως ελάχιστη επιβράβευση σε άτομα που μας βοήθησαν ή μας βοηθούν στην διατήρηση της σελίδας. ”Άτομα που αφιερώνουν αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο τους ώστε να παραμένει αυτή η προσπάθεια μας πάντα ζωντανή.  Το Blog, επίσης διατηρεί το δικαίωμα και επιθυμεί να προβάλλει αφιλοκερδώς, επιχειρήσεις, οι οποίες κατά την εκτίμησή του, συμβάλλουν στην οικονομία της  περιοχής μας.  

Τέλος, θα πρέπει να θυμάσαι, ότι οι διαχειριστές του Blog δεν συμφωνούν πάντοτε μεταξύ τους για όλα τα κείμενα που θα αναρτηθούν.    Άλλωστε επειδή είμαστε φίλοι από χρόνια, πολλές φορές έχουμε διαφωνήσει για δικά μας θέματα.   Αλλά ακόμα και όταν διαφωνούμε, πάντοτε σχεδόν βάζουμε τον τόπο μας, πάνω απ΄όλα … 

Τελειώνοντας σας υπενθυμίζουμε ότι  τηρούμε τον Κώδικα Δεοντολογίας των Ιστολογίων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.