Πρωτοφανές: Ο Δήμος Λάρισας καταδίκασε τον Δήμο Πέλλας επειδή έστειλε βοήθεια για τις πλημμύρες

0
1

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη Λάρισα η απόφαση του Δήμου να καταδικάσει σε ανακοίνωσή του,

την αποστολή βοήθειας από τον νομό Πέλλας, στη «σκιά» των καταστροφών που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λαρισαίων, αναφέρει πως η αποστολή βοήθεια από την Πέλλα, χωρίς να έχει προηγηθεί ερώτηση είναι «αντιδεοντολογική και καταδικαστέα ενέργεια».

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, στην ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων τονίζεται επίσης πως «η συγκεκριμένη ενέργεια, είναι σαφώς αντιδεοντολογική, καταδικαστέα και έξω από το πνεύμα αλληλεγγύης που έχουν επιδείξει στο παρελθόν, τόσο ο Δήμος Λαρισαίων προς άλλους Δήμους που χρειάστηκαν στήριξη και βοήθεια, όσο και πολλοί Δήμοι απ΄ όλη τη χώρα προς τη Λάρισα και άλλους Δήμους της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πρόσφατης θεομηνίας».

Μάλιστα, σημειώνεται πως «για το θέμα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης έχει εκφράσει τη διαμαρτυρία του στο δήμαρχο Πέλλας και έχει ενημερώσει την ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)»

Ωστόσο στην επίσημη σελίδα του Δήμου Λαρισαίων στο Facebook τα πράγματα είναι παντελώς διαφορετικά καθώς εκατοντάδες πολίτες αποδοκιμάζουν με κάθε τρόπο την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του κ. Καλογιάννη.


 
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.