Πρόσληψη προσωπικού στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

0
0

Στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ)

λόγω κήρυξης του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, θα προχωρήσει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος ανακοίνωσε την πρόσληψη 14 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τρίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών μετά την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Κοινοτήτων Βελεστίνου, Αγίου Γεωργίου, Αερινού και Περιβλέπτου, της Δημοτικής Ενότητας Φερών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τη διαχείριση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από καταστροφική δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 26/7/2023 στην παραπάνω περιοχή.
Συγκεκριμένα προβλέπεται η πρόσληψη ενός Π.Ε. Γεωτεχνικών – ΠΕ Γεωπόνων, δύο ΔΕ οδηγών Απορριμματοφόρων, τεσσάρων ΥΕ προσωπικού καθαριότητας εξωτερικών χώρων / ΥΕ συνοδών απορριμματοφόρων, τεσσάρων ΥΕ Εργατών Πρασίνου / ΥΕ Εργατών πρασίνου, ενός ΔΕ Τεχνικού – ΔΕ Ηλεκτρολόγων και δύο ΔΕ διοικητικού λογιστικού.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε τρεις εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την Πέμπτη 10 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023.

Επίσης, ο Δήμος ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 15 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Βελεστίνο, εκ των οποίων εννέα μερικής απασχόλησης και έξι πλήρους απασχόλησης για το διδακτικό έτος 2023 – 2024.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει από την Πέμπτη 10 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 24 Αυγούστου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.